www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-31-2006, 12:05 PM   #1
Rexum
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 55
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1465
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi : Rexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the rough
Varsayılan "Kanarya bana huzur veriyor" / 31 Aralık

Birçok Avrupa kulübünden teklif alan Appiah, sadece takımımın başarısını düşünüyor ve arzu ediyorum dedi. Stephen Appiah’tan mesaj var. Birçok Avrupa kulübünden teklif alan Ganalı oyuncu, “Fenerbahçe bana huzur veriyor. Bu nedenle sadece takımımın başarısını düşünüyor ve arzu ediyorum” dedi.

Fenerbahçe camiasının yılbaşını ve bayramını kutlayan Appiah, şunları söyledi: “Kaliteli oyuncuların çoğunlukta olduğu güçlü bir kadromuz var. Teknik direktörümüz ve ekibi işini iyi biliyor. Yönetim anlayışı tüm kulüplerin önünde. Taraftarımız ve arkadaşlarım ile ilişkilerim mükemmel. 100. yılda Fenerbahçe’nin Türkiye’de tüm kupaları alması, UEFA’da da final oynamasını istiyorum. Büyük kulüpler, 100. yıllarında başarılarıyla daha da büyürler.”

Kaynak: Fanatik
Old 12-31-2006, 07:34 PM   #2
umit54
Daimi Üye

umit54 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 15580
İtibar Gücü: 1488
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : umit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to behold

favori adamım appiiah

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı