![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 17251
İtibar Gücü: 1383
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Son Aşık
Hasretinle geçiyorken bu gençlik çağım, Ey sevdiğim, ben ümitsiz değilim gene Ak düsünce saçların kumral rengine Kollarında son aşıkın ben olacağım. Ey başında şimdi sevda rüzgarları esen, Böyle her gün yollarımdan geçsen de süzgün Sen benimsin büsbütün terk olunduğun gün ... O mukadder günü, bilmem, düşündün mü sen? Ben bir beyaz saçlı aşık, sen bir ihtiyar ... O gün bana yaklaşırken ey ilahi yar, Esirgeme gözlerimden bir son buseni, Kirpiğinden yavaş yavaş bir damla aksın, Çünkü, ruhum, sen de o gün anlayacaksın Ki hiç kimse benim kadar sevmemiş seni! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Sana Adanmış Son Şiir
Mutlu'ya... Bu uykusuz gecede sana en son seslenişim... Gözyaşlarımda bir elveda... Dönüşünün olmadığı yolda Seni sensizce severek artık hiç ümitsizce Ellerimden kayıp giden Mutluluk pişmanlığında Son bir veda... Tüm ümitlerime,'belki'lerime ve hayallerime Elveda... Hasretin beni yakıyor olsa da Yokluğundan kahrolsam da Dönüp arkana baktığında Göreceğin ilk ve son gerçek elveda... Bu son seslenişim sana aşkım... Bir daha yaşanmayacak Yanlızca sana ve daima Süren,sürecek ve bitmeyecek Hasretim ve ebedi sevgim Yok olan tüm ümitlerimle Buruk son bir veda ile Seni sonsuza dek kalbime mühürlüyorum... Elveda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Yalvarış
Ya Rab bu hasrete can dayanmıyor; Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Her adımda bir engel var, salmıyor, Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Mümkün mü bu yolda maksuda ermek? Mümkün mü sılada dost yüzü görmek? Âşıka ar gelir geriye dönmek; Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Çekilmez bir şelek vurdun arkama; Şaşırdım yollarda kaldım, akşama. Umudum her zaman bakidir amma, Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Sevip sevilmemek varsa kaderde, Hangi doktor ilaç verir bu derde? Hastayım, susuzum gurbet illerde; Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Ey hanlar hanını halkeden Hancı! Bir yudum aşkınla doğdu bu sancı. Ey fakir ekmeği, Mümin inancı! Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun.
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() HazanaBaharYağdı Kış yaza hasret düşmüş ağustosum üşümüş, Gençliğin güzergahı kara kışa gömülmüş, Goncalar boyun bükmüş yaprağa hasret iken; Çiğ dolmuş güneşime günüm deliye dönmüş. Panzehir tatmış bahtım zehire tiryak iken, Bendime ayaz vurmuş, gönle viran götürmüş Poyrazlar gezinirmiş ben her düşe sığarken, Köz olan yanık gönlüm hayallere bürünmüş. Bir on dörtlünün sesi ve bir gonca nefesi Fısıldıyorken bana ömre hicran yürümüş. Gök kuşağının rengi, kaygan yıldızın sesi Serilip üzerime kan revana bürünmüş. Buğulu nağmelerde saçılıyorken ahdım, Ahulu bir kaç söze yürek aldanır olmuş. Onbinlerce yıl sanki intizar yakmış bahtım, Ölümün lanet sisi ömre bin bedel olmuş. Alıngan bir kaç nefes bağrıma nişan almış, İnleyen cümlem ise artık mazide kalmış. Hazan firar eylerken prangaya vurulmuş, Titreyen en son hece ümit kentine varmış. Şimdi gizli ay doğmuş, şafak tana vurulmuş Ebedi saadete nazlı fallar okunmuş. Ölmüşün kefeninde sanki bir çocuk doğmuş, Zifiri zindan ise gülen doğan ay olmuş...
![]() |
#5 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2462
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saolasın
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Teşekkür Etme: 17 Thanked 2 Times in 1 Post
Üye No: 17873
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() teşekkür ederim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4409
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() güzel çalışma saol..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 1.303 -------------------------------------------------------------------------------- Kirginim BugÜn DÜnyaya ZamanI Durdurana AŞk Olsun Kİmbİlİr Ne Canlar Yakti Ne DÜŞÜnÜyorum Nede DÜŞlÜyorum Artik Eylem İÇİndeydİ YÜreĞİm Bİr Kukla Olmak GeÇİyor İÇİmden YÖnlenebİlmek İÇİn Hayata Kirginim BugÜn DÜnyaya Sevİpte SevİlmedİĞİm İÇİn Bozguna UĞradi Kalbİm Yİne Kalmadi Artik Ne GeÇmİŞ Ne Gelecek Korkusu BoŞalttilar İÇİmİ Kirginim BugÜn DÜnyaya Özlemİ Özlenmeyİ AldiĞi İÇİn Benden AĞliyorum GÖnlÜme Akan YaŞlarla Tana Tane Akiyor GÖzlerİmden YÜreĞİm İncİldİ Toplayamiyorum Kendİmİ Sİnsİ Bİr Hastalik Gİbİ Tirmaliyor İÇİmİ Tarİf Edemİyorum Çektİklerİmİ ParanparÇayim ÖlÜyorum Kirginim BugÜn Ben DÜnyaya Lcm
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Oturup Ağladım
Sana bağlanan umutlar solarken Yüreğim her yerde seni ararken Hüzünler bedeni hızla sararken Oturup ağladım geceler boyu… O gece gözümden yaşlar süzüldü Kalbim acılardan yasa büründü Hayalin karşımda, yine göründü Oturup ağladım geceler boyu… Seni bu yürek unutur mu sandın Asılsız sözlere nasıl da kandın Beni bırakıp da ellere vardın Oturup ağladım geceler boyu… Bu dertlerim bitmez, sancı doğurur Unuturum derken, dertler yoğurur Aşk acısı beni, kabre savurur Oturup ağladım geceler boyu
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() O Gözler Ne için? Gözlerimdeki Aşkı Görmüyorsa Eğer
Dudaklarımın mühürlerini çözerken yakalandığı Yarım kalan tüm cümlelerim sanadır en içten Bıraksa mantığım bu kalp koşar sana ürkek bir tay gibi Yüreğim haykırıyor binlerce kere seviyorum diyor duyuyor musun? Sen sevmeyi bilsen gözlerimden anlarsın aşkımı Gerek yok cümleleri hoyratça harcamaya ki Aşkı gözlerden anlamayana çok bu sözler Sana yazdığım tüm şarkılarım sessiz Notalardan akıyor sözler ruhuna işliyor hissediyor musun? Kaç bahardır sensizim Bazen birkaç dakika gibi geliyor bazen asır gibi yokluğun Unuttum diyorum unutmalara, unutmayı unuttum Sen varken bu kalpte ölesiye senin için atıyorken bu yürek Söyle sen söyle mümkün mü seni unut mak? Ben sen olsaydım keşke sende ben Sen sevmeyi tatsaydın bende sevilmeyi Karar veremiyorum çoğu zaman hangisi güzeldir Aşk tek başına da yaşanır diyorlar yalannn… Sen kokmalı nefes aldığım her an Gözlerim seni görmek için varken neden bu sensizlik Sen yoksan neden görüyorum neden bu lüks İşte yine karşımdasın bu kadar yakındayken bu kadar uzak Gözlerime bir bak deliriyorlar senin olmak için Soruyorum sana söyle o gözler ne için Gözlerimdeki aşkı görmüyorsa eğer Tamam sen şah ol ben mat Kalmasın yarım bu oyun Kabul ben yine kaybeden taraf olurum
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşk ve aşık | Raichu10 | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 07-15-2010 11:41 AM |
Aşık olduğunuz kişinin aşık olduğu kişiyi size anlatması | BeatLes | Sözlük | 0 | 04-02-2010 01:07 AM |
Son aşık | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 09:16 PM |
Aşık | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-22-2008 09:04 PM |
Aşık Kedi | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-28-2006 10:39 PM |