![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1665
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Merkezden ekiplere:
"Filan yerde at arabasıyla hırsızlık yapıldıgı ihbarı var!" Ekiplerden biri soruyor: "At arabasının rengi ne?" "At arabasının rengi mi olur, tahta rengi!" * * * BIR bankaya bomba atmıslar, olay yerine giden ekip durumu özetliyor: "Camlar hım hısır olmus, kayda deger bir olay yok!" * * * "MERKEZ" kimse anlamasın diye "kapalı" soruyor: "Malum yerde misiniz?" "Malum yerden, malum yere seyir halindeyiz. (Bir süre sonra) Malum yerden, malum yere intikal ettik, malum sahısı, malum yerde gördük, malum sahıs, malum sekilde duruyor." Bu kadar "malum" merkezin kafasını karıstırır: "Hangi malum sahıstan bahsediyorsunuz?" * * * BIR caddede, içinde bomba oldugu sanılan bir paket var, "merkez" ekipleri uyarıyor: "Çevre güvenligi alın, pakete dokunmayın, uzman ekip geliyor." Biraz sonra: "Uzman ekibe gerek yok, paket bos!" "Nasıl anladınız?" "Üzerinden kamyon geçti!" * * * EMNIYET Müdürü, kavsaktaki kalabalıgı görünce, ekiplere arastırmalarını söyler, bir ekip durumu anlatır: "Sayın müdürüm, minibüs at arabasına çarpmıs, at vefat etmis!" "Basın sagolsun evladım!" * * * Ekipten, merkeze: "Asansörde kaldık, yardım gönderin!" "Hangi asansörde!" "Bizim asansörde!" * * * YONCA Evcimik, stadyumda konser veriyor, Emniyet Müdür Yardımcısı, konserdeki ekip amirine soruyor: "Konserde son durum nedir?" "Efendim, henüz daha Aboneyi söylemedi!"
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Appiah'tan inciler | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-18-2006 08:48 PM |
Emniyet: Çalınan otomobil emniyet otoparkında değildi / 3 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-03-2006 12:39 PM |
ZaNdAR dan inciler :-) | ZaNdAR | Adult eski arşiv | 8 | 08-23-2006 03:15 PM |
cem yılmazdan inciler......! | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 3 | 04-25-2006 05:08 AM |
zincifreden inciler | zincifre | Eskiler (Arşiv) | 5 | 01-02-2006 11:43 PM |