www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-21-2006, 09:53 AM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3165
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan Çek Cum. Brezilyalı Seyircilerden Çekiniyor

Brezilya'da devam eden Bayanlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek final mücadelesinde evsahibi Brezilya ile karşılaşacak olan son Avrupa Şampiyonu Çek Cumhuriyeti, Brezilyalı taraftarlardan çekiniyor.

KRIZOVA: "BREZİLYA SEYİRCİSİNDEN ÇEKİNİYORUM"
Sekizli finallerin son maçında ABD'ye yenilen Çek Cumhuriyeti çeyrek finallerde eşleştiği Brezilya'nın taraftarlarından çekiniyor. Çek Cumhuriyeti'nde forma giyen forvet Katerina Krizova, Brezilyalı taraftarların takımlarını çok iyi desteklediklerini ifade ederek, "Sekizli finallerin son maçında ABD'ye 63-50 mağlup olduk. Ama bu maçta kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Sonuçta ABD'nin gücü belli ve biz de elimizden geleni yaptık. Şimdi çeyrek finalde evsahibi Brezilya ile karşılaşacağız. Brezilya gerçekten çok iyi bir takım. Bunun yanında seyircilerinden de çok büyük destek görüyorlar. Açıkçası Brezilya seyircisinde çekiniyorum. Bu tip maçlarda seyirci faktörünün çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ama herşeye rağmen maç beşe beş oynanıyor. Elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak Brezilya karşısında galip gelmeye çalışacağız. Maçın çok zorlu geçeceğini hepimiz biliyoruz" şeklinde konuştu.

BLAZEK: "BU AŞAMAYA GELEN TÜM TAKIMLAR ÇOK GÜÇLÜ"
Öte yandan Çek Cumhuriyetinin yardımcı antrenörü Lubor Blazek ise çeyrek finale kadar gelen takımların gerçekten çok güçlü takımlar olduklarını söyleyerek, "Bu aşamaya kadar gelen tüm takımlar kalitelerini ve güçlerini göstermiş oldular. Bu aşamadan sonra rakibinizi seçme şansınız yok. Brezilya maçı çok zor geçecek. Özellikle taraftarları bu maçı bizim için çok daha zor hale getirecek. Ancak ABD karşısında oynadığımız oyunu Brezilya karşısında da ortaya koyabilirsek karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı