![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 22 Times in 14 Posts
Üye No: 18661
İtibar Gücü: 1413
Rep Puanı : 1255
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Tam da kara kışlara yakalanmışken, unutmuşken baharı… Umutlara darılmışken, unutmuşken umut etmeyi... Karanlıkları yar, yalnızlıkları yoldaş edinmişken... Kaptırmışken ruhumu serseri yağmurlara... Tam kendimden vazgeçmişken... Girmeyecektin dünyama, Yalancı uykular sunmayacaktın ürkek uykularıma... Hatırlatmayacaktın uykusuz gecelerde nasıl ağlandığını... Aldanmışlığı çok gerilerde bırakmışken, Döndürmeyecektin yolundan duygularımı... Açmayacaktın gönül pencerelerini sonuna dek...
Gözlerini sürmeyecektin gözlerime. Sevdanın o en çıkmaz yollarına salmayacaktın düşlerimi ...Benimsemişken boşluğu, Boşlukla bütünleşmişken yıllar yılı, acılara kucak açmışken, Direnmişken, yaşama, Yeni gelen günle aydınlatmayacaktın sabahlarımı.... Ve bütün bunlardan sonra, Acısına vurulduğum aşkı, Bir tokat gibi çarparak suratıma, İmkansızlığı zehir gibi akıtarak ruhuma, Çürümeye terk edilmiş bir tekne, Yuvası darmadağın olmuş bir kuş, çalınmış bir yıldız gibi. BIRAKMAYACAKTIN BENI YOLUN TAM ORTASINDA. Evet, hayat devam ediyor... Ben biraz daha eksik, Biraz daha yorgun, biraz daha yenik, Hayat devam ediyor. Artık kapalı yüreğim, yeni acılara, yeni aldanışlara. Umudun soğuk ikliminde defalarca yüzleştiğim geçmiş... VE BUGÜN... SEN UZAKLARDA, BEN BURADA...
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4407
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 8 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 18623
İtibar Gücü: 1378
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() geçmişte yaşananlar gelecegin garantisi degildir!! evet hayat herşeye ragmen devam ediyor, yepyeni umutlarla.. yepyeni sevgilerle..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Müstakbel Üye
Teşekkür Etme: 81 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 19025
İtibar Gücü: 1405
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() çok güzeldi.
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 15592
İtibar Gücü: 1416
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() eline sağlık kanka saolasın
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sen gülünce gözlerime | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-02-2008 01:43 PM |
Lütfen bak gözlerime | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-02-2008 01:26 PM |
Kim bakar gözlerime | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 10:53 PM |
Gözlerini Dik Gözlerime | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2008 09:55 AM |
Gözlerime Bak | saphirarya | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-24-2007 10:11 AM |