![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 20660
İtibar Gücü: 1374
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar günlerden cumaydı ve biz din k. cve ahlak bilgisi dersine giricektik tabi olay bu derse girmeden önce başlıo arkadaşım uğurun yanına oturdum bi ders önce ders coğrafyaydı ve gebnellikle ana ders olmasına rağmen boş geçerdi. kalemimide unutmustum uğurun kalemini aldım ve bi sayfa böldüm onuda 4 eşit parçaya ayırdım aldım bi dörtlüğünü ve kağıdı karalamaya başladım her yerini karaladım bi ders boyunca kağıtta beyaz bi yer dahi kalmadı. ve büyük an geldi zil aldı uğur yanımdan kalkıp arka sıralara gidiop muhabbet yapmaya başladı işte beklediğim andı kağıdıda aldım ve kağıdı yüzüne sürdüm kağıdı ama heryerine çocuk sadece gözlerini yumdu hiç bişe yapamadı her yeri kapkara olmustu yüzünün koşa koşa gitti tuvalete yüzünü yıkamaya başladı yüzündeki siyahlık bu sefer iice yayılmıstı. tabi millet kopuo kızlar felan da kopuo bnde bahaneyle kızlara sarılıom gülüpo gibi yapıp uğr bi geldi yüz kapkara hala çıkmamış bnle konusmadı gitti sırasına sonra kızlarda bna tavır aldı arkadaş o değil kızlarda pislik mikrop felan demeye başladılar nese hoca geldi tarihcimiz girio din kültürü dersine ve uğura direk dönüp madende mi çalıstın oğlum dedi uğur iice delirdi ve 2 hfta geçti olayın başından uğur bnmle konusmuo o kadar dfa özür diledim hatta çok istediği mp3 ümü bile bi haftalığına vermeye kalktım yüzüme bakmıo arkadaşlar barısamıorum arkadaşla yani sizce bn çokmu zalimce bi şaka yaptım yoksa arkadaşlar arasında böle bi şaka için küsülür mü küsülsede uzatılırmı size soruorum
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 258 Times in 25 Posts
Üye No: 28657
İtibar Gücü: 1496
Rep Puanı : 12881
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() şaka yapılır lakin yaptıgın yer ve zaman gerçekten çok yanlış o arkadaşın en doğrusunu yapıyor bence gönlünü yeniden al onu yücelt nasıl karizmasını yerlere indirdiysen aynı şekilde
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1488
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne Sakasiya Kardeim Oyle Sey Yapilirmi Arkadasina Ama Bence Arkadasin Erdemlİ Davranmis HİÇ Bİ Şey Demeden Yerİne OturmuŞ :@:@
![]() |
#4 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() suç sende kardeşim nıye yapıyon boyle şeylık küser tabıı..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 36 Thanked 26 Times in 10 Posts
Üye No: 43291
İtibar Gücü: 1617
Rep Puanı : 5764
Rep Derecesi :
|
![]() K.bakma ama sen suçlusun kanka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12092
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
|
![]() bilindik bi şaka bu kadar uzatmasına gerek yoktu bence.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
|
![]() madende mi çalıstın oğlum....... koptumyaa
![]() ama suçlusun kanka yapcak bişi yoh |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1698
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
|
![]() walla ben de olsam konuşmazdım
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 98 Thanked 4 Times in 2 Posts
Üye No: 9447
İtibar Gücü: 1621
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() yaptığın şakanın sonunun nereye geleceğini düşünmedin değil mi . bence bir süre ondan çalış. seni görmediği zaman belki kızgınlığı biraz azalır.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Eğer senle barışmıyorsa, o kadar özürdilemeni ve önerilerini kabul etmiyorsa bence başka bir yol dene. Mesela kendi yüzünü de o şekil boya aynı ona yaptığın gibi ve bir süre dolaş kendine gül. Bence o zaman barışmak için bir umut doğar ne dersin
![]() Tabi daha sonra da ortalık yumuşayınca yaptığının hoş bişey olmadığını kötü niyetle yapmadığını söyleyip bir daha yapmacağına söz verirsin oek. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Adam Önlü Arkalı Çabalıyor Kadın Hiç Etkilenmiyor Bile | HardSex | Türk Video | 0 | 04-20-2010 10:14 PM |
Adam Tas Gibi Kiza Geliyomusun Diye Soruyor Kiz Bittim Bile Diyor | relaxdidem | Türk Video | 0 | 03-19-2010 09:46 PM |
adam şeyini bile kıpırdatmıyor kızın kalçalar maşallah herşeyi hallediyor | axe76 | Türk Video | 0 | 08-17-2009 09:01 AM |
duygusuz sex dedikleri bu olsa gerek kızın suratına bile bakmıyor | Irmak88 | Adult eski arşiv | 0 | 01-09-2009 02:10 PM |
İsrail, gözlemciye sıcak bakmıyor | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-05-2009 07:59 PM |