![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 20660
İtibar Gücü: 1374
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar günlerden cumaydı ve biz din k. cve ahlak bilgisi dersine giricektik tabi olay bu derse girmeden önce başlıo arkadaşım uğurun yanına oturdum bi ders önce ders coğrafyaydı ve gebnellikle ana ders olmasına rağmen boş geçerdi. kalemimide unutmustum uğurun kalemini aldım ve bi sayfa böldüm onuda 4 eşit parçaya ayırdım aldım bi dörtlüğünü ve kağıdı karalamaya başladım her yerini karaladım bi ders boyunca kağıtta beyaz bi yer dahi kalmadı. ve büyük an geldi zil aldı uğur yanımdan kalkıp arka sıralara gidiop muhabbet yapmaya başladı işte beklediğim andı kağıdıda aldım ve kağıdı yüzüne sürdüm kağıdı ama heryerine çocuk sadece gözlerini yumdu hiç bişe yapamadı her yeri kapkara olmustu yüzünün koşa koşa gitti tuvalete yüzünü yıkamaya başladı yüzündeki siyahlık bu sefer iice yayılmıstı. tabi millet kopuo kızlar felan da kopuo bnde bahaneyle kızlara sarılıom gülüpo gibi yapıp uğr bi geldi yüz kapkara hala çıkmamış bnle konusmadı gitti sırasına sonra kızlarda bna tavır aldı arkadaş o değil kızlarda pislik mikrop felan demeye başladılar nese hoca geldi tarihcimiz girio din kültürü dersine ve uğura direk dönüp madende mi çalıstın oğlum dedi uğur iice delirdi ve 2 hfta geçti olayın başından uğur bnmle konusmuo o kadar dfa özür diledim hatta çok istediği mp3 ümü bile bi haftalığına vermeye kalktım yüzüme bakmıo arkadaşlar barısamıorum arkadaşla yani sizce bn çokmu zalimce bi şaka yaptım yoksa arkadaşlar arasında böle bi şaka için küsülür mü küsülsede uzatılırmı size soruorum
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Adam Önlü Arkalı Çabalıyor Kadın Hiç Etkilenmiyor Bile | HardSex | Türk Video | 0 | 04-20-2010 10:14 PM |
Adam Tas Gibi Kiza Geliyomusun Diye Soruyor Kiz Bittim Bile Diyor | relaxdidem | Türk Video | 0 | 03-19-2010 09:46 PM |
adam şeyini bile kıpırdatmıyor kızın kalçalar maşallah herşeyi hallediyor | axe76 | Türk Video | 0 | 08-17-2009 09:01 AM |
duygusuz sex dedikleri bu olsa gerek kızın suratına bile bakmıyor | Irmak88 | Adult eski arşiv | 0 | 01-09-2009 02:10 PM |
İsrail, gözlemciye sıcak bakmıyor | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-05-2009 07:59 PM |