![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() *.-kiz arkadasin yok mu?
-cumaya gitti, gelecek. *.-kiz arkadasin yok mu? -"yok mu" derken bir alay mi sezdim yoksa bana mi oyle geldi? -yok canim ne munasebet! -yikil karsimdan! -emredersin abi! *.- kız arkadaşın yok mu ? - ne para, ne araba, ne de manita... alem duysun boyle aski bu alemde kral carsi... *.- kız arkadasın yok mu? - dur bakalım bi dk... karyolanın altında bi tane olucak.. *.-kız arkadaşın yok mu? -yok.. *kader utansin stili bakış* -olm olmaz tabi bak bunca kitap var burda ama sen adam olmamışsın.birde akıllı geçinirsin , akamadın ortamlara zamanında , asosyallik çukurunda define arıyosun , bitmişsin sen. -bana boyle seylerle gelmeyin *.- kiz arkadasin yok mu? - erkek adamin erkek arkadasi olur *.-kiz arkadasin yok mu? -yok yaf ne isim olur?!?! -nie öyle diyorsun abi,ask guzel seydir. -yok olm,bana ters öle seyler...istesem bulurum ama isim olmaz... *.- kız arkadaşın var mı senin? - olamıyor... kadınlarla arkadaş olduğunda sana aşık oluyorlar, sen de kaptırırsan kendini aşka, o zaman arkadaşlık yok deyip, yeni arkadaşlar aramaya gidiyorlar. *.- kiz arkadasin yok mu? - hayirdir aslican bana mi yaziyosun? - yok cnm sadece sordum.. - yeme beni.. benim de gozum var sende.. - ay bi an cok korkuttun mithatcan.. seni seviyorum.. *.(ekonomist) -kız arkadaşın yok mu? -farzedelim ki var... *.(kankigiller) -kız arkadaşın yok mu senin? -vaaar, deeerrmiişiim.. -ben de yeeerrrmiişiiimm... *.(kılıbık) -kız arkadaşın yok mu senin? -yok, karım kızıyo.. *.-kiz arkadasin yok mu? -peki ya senin! -abi sana sordum ben ! -tamam bende sana sordum! -ama once ben sordum! -olsun bende sordum! -tamam tamam sustum! *.- kız arkadaşın var mı ? -var ama vermem.. *.- vardi belediye zehirledi... neden hatirlattiniz simdi? *.-kız arkada$ın yok mu? -yok -nasıl yani senin gibi birinin... -bana asılıyor musun? -yok canım nerden çıkardın -erkek arkadasın var mı? -yok *.-kız arkadaşın yok mu? -sevgilim yok ama umudum var... daha once verıldıyse soryy
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Hoşuma giden bölümleri alıntı yaparak cevaplamak istedim ama baktım hepsi güzel hiç kendimi yormadan alıntısız bi cevap veriyorum...Ellerine sağlık...
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() saol niket
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1665
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
|
![]() çok güzel sağolasın niket
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 12 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 11219
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ELine sağlık sağolasın
Hilal Sancağında bozkurt töreli gençlerin birliğine bütünlüğüne.. Yücelerin en yücesi olan, ol deyince olduran gönüllerimizi iman nuru ile dolduran Allah'a . Kurana, bayrağa vatana ve silaha yemin olsun... "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır.
"Toprak, uğrunda ölen varsa vatandır" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1794
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :