![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Fadime , kocasi Temel olmadan ilk defa tatile cikar. Ilk molayerinden cep telefonuyla Temel'i arar: -Kocacim yolculugum cok iyi gidiyor, bir doktor beyle tanistik,cok hossohbet birisi" der. Ikinci molada tekrar arar: -Yolculuk cok iyi gidiyor, su an doktorla yemekteyiz"... Sabah tatil yoresine varinca tekrar arar:-Kocacim otelime geldim, tesaduf doktorla ayni oteldeyiz"...Temel olaydan killanir ama ne yapsin?.. Ogle vakti TemelFadime'yi arar: -Tatil nasil gidiyor Karicim?-Cok iyi gidiyor, bizde doktorla yemek yiyorduk, cok egleniyoruz...Temel olaydan iyice killanmistir.ogleden sonra tekrar arar Fadime'yi: -Tatil nasil gidiyor... -Iyi, bizde doktorla havuz basindayiz, bana gunesyagi suruyordu,birazdan havuza girecegiz...-Uzerinde su an ne var? der Temel. -Bikinim.-Iyi ustunu cikart.-Niye?-Cikartt!..-Simdide altini cikart.-Niye?-Cikart!.. -Simdi de bacaklarini ac ve gunese dogru dondur.-Tamam ama niye yaptim?-Gunes giren yere doktor girmez de ondan...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bİr AtasÖzÜ | mgurkan | Eskiler (Arşiv) | 1 | 03-04-2006 01:07 PM |