www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-25-2006, 01:52 AM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2995
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan Patrik: Bu yıl ben de oruç tutuyorum / 25 eylül

Patrik: Bu yıl ben de oruç tutuyorum

Mürteza AKKAYA/İSTANBUL

Şişli Belediyesi tarafından Mecidiyeköy’de kurulan iftar çadırı, ramazanın ilk gününde dini cemaat temsilcilerini de ağırladı. Ezanın okunmasının ardından hep birlikte oruç açan dini liderlerden Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob II, "Hristiyanlık dininde de oruç vardır. Bu yıl ramazanda ben de mümin kardeşlerimle birlikte oruç tutuyorum" dedi.

İslam’ın barış ve hoşgörü dini olduğunu belirten Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yardımlaşmanın bir örneği olarak da iftar çadırında biraraya geldiklerini söyledi.

Vatikan Temsilcisi George Marovich ise Ramazan ayında Müslümanlar’ın oruç tutup ibadet yaptıklarını, bu ayda dünya barışına katkıda bulunacak dualar edildiğini belirtti. Papa 16’ncı Benedikt’in Türkiye ziyaretine de değinen Marovich, Papa’nın, Meryem Ana Evi’nde dua edip Fener Rum Patrikhanesi’nde bir ayine katılacağını söyledi. Süryani Kadim Cemaati Metropoliti Yusuf Çetin ve Süryani Katolik Cemaati Temsilcisi Yusuf Sağ, ramazan ayının dünya barışına katkıda bulunmasını diledi. İşadamı Adil Işık’ın maliyetini karşıladığı belirtilen iftar yemeğine, Şişli Müftüsü Recep Öztürk ile çok sayıda vatandaş da katıldı.

Bu arada Ramazanın ilk iftarında Oruç Baba Türbesi’nde izdiham yaşanırken, tartışmalara rağmen Sultanahmet Meydanı’nda kurulan standlar bu yıl da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
gangaster (09-25-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 09-25-2006, 08:46 AM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

ALLAH kabul etsin.....

lakin...

şov yapma.....misyoner tohumu.....

ibadet gizli olur..niyetini bellidir....

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı