![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 144 Thanked 50 Times in 24 Posts
Üye No: 20469
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2511
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bakışlarını bakışlarımdan ayırdın sonunda. Yalnızım,,, sen de en az benim kadar yalnızsın, biliyorum. Işıklar kapandı, karanlık her yer sensiz. Gözlerim eskisi gibi güzel bakmıyor artık.
Şimdi,,, Yaralıyım, acıyor yüreğim. Gidişini kabullenmek zor geliyor bana. Zamana ihtiyacım var, ama zaman geçmek bilmiyor bir türlü. Seviyordum seni.Güvende hissediyordum senin yanında kendimi.Yanında olmak öyle huzur veriyordu ki bana, konuşamıyordum bile sana bakmaktan, o anın tadını çıkarmaktan. Sessizliğe bürünüyordum. Konuşmamı istiyordun,,, aslında söylemek istediğim o kadar çok şey vardı ki,,, yapamıyordum. Sana bakmak yetiyordu bana.Gözlerimle anlatıyordum söyleyemediklerimi. Ama yetmiyordu sana, farkındaydım. Kendimi zorluyordum, yapamıyordum. Sense,,, öyle bakıyordun ki bana, öylesine hissediyordum ki beni sevdiğini,,,, Ne söylesem boş şimdi. Yanımda değilsin, ayrıldı yollarımız. Son vedamız hala aklımda. İstinyedeydik, bir partide. Bana son bakışın, sana son bakışım,,, Saçmalamıştık ikimizde. Ne diyeceğimizi bilememiştik. Ellerimiz ayrılmıyordu bir türlü. Slow bir parça çalıyordu,,, dans etmeye başladık, sarıldım sana sıkıca, saçlarımı okşuyordun. Zaman durmuştu o an. Hayatımın en vazgeçilmez anıydı tartışmasız. Ayrılma vakti gelmişti artık. Son konuşmalarımız,,, son bakışmalarımız, son dokunuşlarımızdı. Gidemiyordun, bense korkumdan bakamıyordum sana. Yine son kez öptük birbirimizi.Gidiyordun,,, bense ardından bakmakla yetiniyordum sadece. Olması gerekenin bu olduğunu kabullenmiştik ne kadar istemesek de. Geri adım atmıyorduk, atamıyorduk. Birşeyler engelliyordu ikimizi de.Yaklaşamıyorduk birbirimize.. Gitme , kal diyemedin bana. Bense dur diyemedim sana, cesaret edemedim,,, Gittin,,, Gidişini izledim,,, Arkana bile bakmadın,,, Geri dönmemek için miydi kendinle bunca savaşın ? Evet,,, zordu, biliyorum. Gerçekti yaşadıklarımız, zaman, yanlış zamandı. Şimdi,,, Susuyorum. Seni seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
superman100 (10-19-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 6719
İtibar Gücü: 1446
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() yaaa çok çok güzel bende malesef tamda bole birşey yaşadım diyebilirim...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 51 Thanked 36 Times in 20 Posts
Üye No: 18855
İtibar Gücü: 1614
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :