![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2997
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() YYÜ öğretim görevlisi Yücel İslam hakkında soruşturma başlatıldı
A.A Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Ahlat Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Yücel İslam hakkında Ahlat Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, basında çıkan haberleri ihbar kabul eden Ahlat Cumhuriyet Başsavcılığı, Yücel İslam hakkında, “Atatürk'ün hatırasına hakaret” suçundan soruşturma başlatırken, başörtülü öğrencileri sınava girmeden geçirerek, görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle de soruşturma izni verilmesi için Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğünden izin talebinde bulundu. Ahlat Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Yücel İslam'ın, derse girmeyen başörtülü öğrencileri sınava girmeden geçirdiği ve Atatürk'ün hatırasına hakaret ettiği yönünde basında çeşitli haberler çıkmıştı. Bu arada, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Aşkın da söz konusu öğretim görevlisi hakkında bir süre önce inceleme başlattıklarını açıklamıştı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rektörü Fişleyen Öğretim Görevlisi Üniversiteden Uzaklaştırıldı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-16-2008 02:33 PM |
Serdar Akinan hakkında soruşturma | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-03-2008 06:26 PM |
Ersoy'a soruşturma başlatıldı | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 10:36 PM |
Ersoy hakkında soruşturma | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-25-2008 08:08 PM |
Erdoğan ''Ilımlı İslam olmaz, İslam olur'' 28 Eylül 2007 | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-28-2007 08:27 PM |