![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3167
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() O adını Atletizm tarihine hem 'Altın' hem de 'Kara' harflerle yazdıran dünyanın gelmiş geçmiş en hızlı sprinterlerinden biri. 18 yıl önce doping sknadalına karıştı ve dünyası karardı. Ünlü atlet şimdi geçmişiyle hesaplaşıyor..
24 Eylül 1988 tarihinde 100 metrede 9.79 koşarak dünya rekru kırdı ancak 3 gün sonra idrarında 'anaboler Steroide' maddesi bulundu. O şimdi bununla yüzleşmek ve kendisine komplo hazırlayan adamı deşifre etmek istiyor ancak bun adahja hazır değilim diyor, Ben Johnson bunun adına kademeli terapi diyor. 18 yıl sonra sonra bir sır perdesini aralayan Johnson bunu vicdanını rahatlatmak için yaptığını söylüyor. Ünlü atlet Seoul Olimpiyatlarında kazandığı Altın Madalyasını geri istiyor. 44 yaşındaki Johnson bir radyo programına konuk oldu ve geçmişiyle ilgili bilinmeyen çarpıcı gerçekleri açıkladı. Johnson :"İdrarımın içine bir şey kattılar, kimin kattığını da çok iyi biliyorum, zamanı gelince o ismi de açıklayacağım. Geçmişimle ilgili bu olayı birileriyle artık paylaşmam gerektiğini düşündüm" diye konuştu.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Amy Johnson - Hot Dogging Baby killergram uk | ekzekytop | Yabancı Adult Videolar | 0 | 12-18-2009 03:57 AM |
Shay Buckeey Johnson Sex Tape | kasif76 | Yabancı Adult Videolar | 0 | 08-29-2009 11:22 AM |
Geri geri yürümek daha fazla kalori yakıyor! | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2008 02:44 PM |
Kepez ABD'li Kevin Johnson ile anlaştı | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-04-2007 12:51 PM |
West Ham onurunu geri istiyor.. | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-03-2007 04:56 PM |