www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-28-2006, 02:16 AM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2995
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan Ağırlaştırılmış 2 kez müebbet / 28 eylül

Ağırlaştırılmış 2 kez müebbet

İsmail AKDUMAN, (DHA)

Sevgilisi kız için, "Benim artığımla, eskimle çıkıyor" diyen liseli ile yanındaki arkadaşını öldüren A.A. hakkında iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

SAMSUN’da iki lise öğrencisini okul yolunda tabancayla ateş ederek öldüren lise öğrencisi A.A. (17) hakkındaki iddianame tamamlandı. Savcılık, A.A.’nın, planlayarak iki kişiyi öldürmek suçundan iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanması için 2.’nci Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açtı.

Aşırı tutkulu

Samsun’da geçen mayıs ayında gerçekleşen olayda, A.A., "Benim artığımla, benim eskimle çıkıyor" diyen Samsun Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Cihan Semizoğlu (17) ile yanında bulunan arkadaşı 1’inci sınıf öğrencisi Ahmet Genç’i (16) tabancayla vurarak öldürmüştü. İddianamede A.A.’nın olayda kullandığı silahı halk pazarından tanımadığı bir kişiden aldığı belirtilerek, "Zanlı, kız arkadaşı Ş.E.O.’ya aşırı bir tutku ile bağlı olup Semizoğlu’nu tasarlayarak yanında bulunan Ahmet Genç’i de suçunu gizlemek, yakalanmamak amacıyla öldürdü" denildi. Davayla ilgili ilk duruşma 17 Kasım’da yapılacak.

Açıköğretim’i kazandı

Lise son sınıf öğrencisi olan A.A. bu yıl cezaevinde girdiği ÖSS’de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü kazandı.

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
gangaster (09-28-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı