www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-10-2005, 05:28 PM   #1
only_speedy-BoRa-
Yeni Üye

only_speedy-BoRa- Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 4
Üye No: 3781
İtibar Gücü: 1447
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi : only_speedy-BoRa- is a name known to allonly_speedy-BoRa- is a name known to allonly_speedy-BoRa- is a name known to allonly_speedy-BoRa- is a name known to allonly_speedy-BoRa- is a name known to allonly_speedy-BoRa- is a name known to allonly_speedy-BoRa- is a name known to all

Aslında cok düsündüm birseyler yazmak icin.. Ama icimde o kadar sey varki.. O kadar doluyumki.. Günlerdir gözyaslarımı gözlerimden akıtamıyorum.. Icim kan aglıyor.. Bir oyuncak maske taktım sanki yüzüme.. Kendimdende nefret ediyorum artık.. Yine yanlız geceler.. Yine sensiz geceler... Sanırım hep böyle sürücek.. Yüzüm her ne kadar rol yapmaya devam etsede, yuregim, kalbim dayanmiyor artik bu aciya, acilara.. Nerden baslasam nerden...

16 ocak.. Dopdolu nefretle basladıgım günüm, birden mutlulukla dolup tastıgım günüm, asık oldugum gün.. Gercekten öyle asık olmustumki, öyle sevinli, mutluydumki, keske o zaman öldürselerdi beni, o mutlulugumla hic acı cekmezdim.. Hic bu günlere gelmezdim.. Ama pisman degilim, evet degilim.. Cünkü sevdim, seviyorum.. Aşık oldum, aşıgım.. O belki bilmiyor simdi hicbirseyi, seviyorum, seviyorum, seviyorum.. Bir aşk bu kadar acıya dönüsmemeliydi.. Devam edeyim yavas yavas.. İşte o gün ne güzeldi, ne güzelde düsünüyordum onu, hayallerimizi kuruyordum, aşık olmustum artık, en güzel, en tatlı bir melege asık olmustum.. Günler gecti, bir,iki,üç,dört.. derken daha cok sevdim, daha cok asık olup baglanmaya devam ettim.. Sehirlerimiz ayrıydı.. Gözlerim kör olmustu, ilk hafta gecti, yanına gittim.. Nasıl heyecanlıydım, nasılda sevincliydim.. Bekliyordum onu, gelicekti, hissedicektim, öpücektim, dans edicektik, beraber olucaktık.. Bekliyordum onu, karsıdan belirdi yavas yavas.. Bana yaklasıyordu, kücük cocuklar gibi sevincli ve heyecanlıydım, güzelligini seyrediyordum, asık olmustum bir kez daha, sakladıgım gülü o heyecanımla ona armagan edemedim, yürüdük yavas yavas, elimi tuttu, sıcacık avuclarını ilk hissedisimdi, mutluydum, onu seviyordum, yanımdaydı, izliyordum onu sürekli, sonra bir yere yemek yemeye girdigimizde karsılıklı oturmustuk, izledim, heyecan iyice basmıstı, bira söyledim, o kahvesini yavas yavas yudumlarken karsılıklı gülümsüyorduk, baglanıyordum ona, ilk kez onu seyrediyordum, o heyecanla ne yaptıgımı bilmeden gülü kalkarak armagan ettim ve ilk öpücügümü yanaklarına kondurmustum, zaman gecti, gözüm hic birseyi görmüyordu onun yanında, ilk aksamımızı gecirecektik beraber, arkadasların eve gitmeden önce beraber alısveris yaptık, istedigimiz herseyi aldık, eve geldigimizde hala ilk cekingenlikle birlikte beraberligimizin mutlulugu ile öpüsüyorduk, saraplarimizi kadehlerimize doldurmustuk, mum ışığının gölgesinde onu izliyordum, ardından baska odaya gecip, o kücük cocuklar gibi evcilik oyunumuza basladık, ilk öpüsmemiz, ilk sevismemiz.. bedeninin sıcaklıgını bedenimde hissediyordum, dudaklarındaki sarap tadını tadıyordum, onu sevdigimi söylüyordum sürekli, nasılda gecti zaman, hic anlamadık, gec oldu, aksam sona erdi, evine kadar bırakmıstım onu, ertesi gün görüsemedik 1 gün onsuz gecti baska sehirde.. ve son günümde tekrar birlikte olduk, dolastık, eglendik, kadıköyde bir bara girdik, ikinci bulusmamız ve son gecemizdi, ickilerimizi yudumlarken, hep ona ne hissetgimi söylüyordum, sonra birami yudumluyordum, ıslak dudaklarım ile onu öpmeye baslıyordum, boynunu öpüyordum, o sirinligini izliyordum.. bir gece bitmisti artık bizim icin, ayrılık vakti gelmisti.. evine dogru yol alırken, güzel bir mevkiide karanlık, bogazı seyreden bir yere götürmüstü, hala cekingendim aslında, sarılıyordum beline, ucurumun kenarında, tüm istanbula inat, onu öpüyordum, öpüyordum sürekli.. yine gecti zaman, yine.. ayrılıyorduk.. son kez gidisini izledim.. benden ayrılıyordu.. hayat bizi ayırıyordu yine.. yasadıgım sehire geri dönüsümde, onsuz gecelerimde yıldızlar aglıyordu, haykırıyordum gecelere..

Aşık bir adamdım, onunlaydım, mutluydum, yeri geliyordu üzülüyordum, özlüyordum, yine ben gidiyordum yanına görüsüyorduk, beraber oluyorduk..
14 subat gelmisti, 14 subat..
Yine gitmistim yanına, sabahın erken saatlerinde bulusup dolasmaya baslamıstık, ona bir sürprizim vardı, nerede yapıcagıma karar verememis aptal asık modunda onunlaydım, bulustugumda kocaman bir buketi armagan ettim, sonra kadıköyde bir cafeye girip özlem giderip, muhabbetimize devam ediyorduk.. Yanına iyice sokulmustum, yorgundu o gün, basını omzuma yaslayıp gözlerini kapatıyordu, onu izliyordum, birden dudaklarını öpüslerim ile birlikte bir sessizlik yarattım, cantamdan gizlice cıkardıgım bir kutuyu arkasında gizlice acıp, icindeki yüzügü cıkarıp, elimde bir süre gizledim, ona ne kadar güzel oldugunu söylüyordum, birlikteligimizi acıyordum sözlerimle, sonra o heyecanlı sesimle "sonsuza dek birlikte isek, benimle evlenirmisin?" sözcügünü agzımdan cıkarıp parmagına titreyen ellerimle takmayı becermistim.. Yüzüne baktım o an, ilk önce gülümsedi, sonra sarılmak istedi, sarıldım sımsıkı, saclarını koklamıstım, sonra kulagıma fısıldadı, "evet".. cevabımı aldıktan sonra boynundan bir kez daha öpmüstüm onu.. Heyecanlı ve sevincli bir sekilde cafeden cıkıp, o heyecanın getirdigi basın dönmesi ile sokaklarda sarılarak beraber yürümüstük, erken ayrılıp evine bırakmıstım.. 3 gün onunla birlikte unutulmaz dakikalar bizimle birlikte oldu.. ve yine ayrılık zamanında, birbirimizin elleri yine birbirinden kopup ben kendi diyarıma dönmek üzere, ona baglılıgımı son kez söylemistim, son sözüm seni seviyorum melegim olmustu..

Telefonlarla, internet aracılıgı ile hep birlikte olduk, aşıktım deli gibi, deli gibi seviyordum onu, onu arzuluyordum, onu istiyordum her dakika yanımda, Öyle özlüyordumki onu, karanlık gecelerimde gözlerimi kapatıp hep hayallerimizi kurup, düslerimize onunla birlikte dalardım..

5 Mart gelmişti, ucakla izmire arkadasın dogum günü vesilesi ile gidip, ilk kez bir yastıga bas koyucagımız geceydi, birlikte olucagımız ilk gece, onunla birlikte olacagım, birbirimizin olacagı ilk gece.. Ucak fobisi oldugunu söylemistim(ama yoktu sadece hoşnut birsey olsun diye söylemistim) binmeden önce bahsetmistim biraz, bindigimizde, ucak kalkarken beni rahatlatmak icin öpmeye baslamıstı, bir yandan elini sımsıkı tutup, onu heyecanla öpüyordum, öpüsüyorduk, havada süzülüyordum beraber, aşkımla beraber onunlaydım gökyüzünde, durmadan öpüsüyorduk...Izmire vardıgımızda arkadasımızın bizi karsılaması ile, evine dogru yol almıstık, otobüse binip, tüm yolculuk boyunca, durmadan öpüsmemiz.. Onu hissetmem.. Otobüsten inip o yagmurlu gecede ıssız sokakta beraber el ele , yeri geldiginde sarılarak yürümemiz, birden durup birbirimize sımsıkı sarılıp, deli gibi öpüsmemiz, bebeksi teninden süzülen damlaların esliginde onu sokakta deli gibi öpmem, beline sarılmam, üsüdügünü söyledikce onu ısıtmaya calısmam, onu o karanlıkta aydınlattıgı güzelligini seyretmem.. Eve geldigimizde asansöre binmemiz, onu asansörün duvarına dayayıp, ıslak bedenlerimizi hissederek deli gibi öpmeye baslamam.. Eve girip biraz oturduktan sonra, yalnız kalıp, anathema-flying esliginde biraz dans edip, tekrar sarkıyı bastan alıp, karsı karsıya oturup, onu yavasca öpmeye baslamam, beline sarılısım öperken, kendime cekisim, mum ışıgı ve tütsü ile birlikte onunla birlikte olmam.. Sonra bir odaya gidip sabaha kadar birbirimizin olması, onu hissetmem, benim olması, güzelligini, sıcaklıgını, ıslaklıgını hissettigim ilk gecede onunla birlikte olusum.. Günes dogana kadar hic durmadan sevismemiz.. Günes dogduktan sonra cırılcıplak bedenlerimizle aynı yatakta onu hissetmem, arkasını dönmüs bir sekilde yanımda yatmasını, bedenini ve güzelligini seyrederken saclarını koklayısım, beline sımsıkı sarılıp, onunla birlikte rüyalara dalısım.. Gözlerimi actıgımda onu öperek uyandırısım, sonra sabah havaalanına gidip, maddi durum sıkıntısı yüzünden sadece bir bilet alıp onu istanbula gönderisim, sonra bilmedigim sehirde onsuz, tek basıma kalısım, otogara gidip otobüsü kacırısım, paramın bitmesi, zarzor bilet alıp diyarıma geri dönüsüm.. Bir 5 mart böyle bitmisti, onunla dopdolu..

Artık karım olarak görüyordum, ona baglıydım, gözüm hicbirsey görmüyordu, aşıktım, deli gibi seviyordum onu, mutluydum onunla, onun icin yasıyordum, onu deli gibi istiyordum, onu özlüyordum.. Sonra benim onun yanına gidislerim, onun benim yanıma gelmelerinin ardından hic bir zaman pisman olmayacagım birsey daha yapısım..

7 Mayıs günü bursaya yanıma gelisi, onu otogardan almaya gitmistim, zaman gecmiyordu, durmustu sanki, onu o kadar cok özlemistimki, yanımda olmasını istiyordum hemen.. Otobüs sonunda gelmisti, icerden o güzelligini yine görmüstüm, gülümsemisti bana, kalabalıgın icinde sarılmıstım sımsıkı, öpmüstüm, sonra sarılarak evimize gidisimiz, evimizde o özlemin giderilisi, beraber yatıp, beraber kahvaltı yapıp, beraber eglenip, herseyi beraber yaptıgımız bir gün daha gecip gidiyordu, unutulmaz gecelerden bir tanesidi onunla.. Gece boyunca durmadan sevismistik, sürekli onu istiyordum, arzuluyordum.. Sabah olmustu, sabahlara inat sevismelerimiz devam etti, uyumadık sanki hic, sonra beraber banyoya girdik, banyodan cıktık yine sevistik, birlikte oldum yine.. onunlaydım. onu hissediyordum. ardından bir kez daha banyoya girip, beraber kahvaltımızı hazırladık, o narin ellerinden ilk kez birsey hazırlıyordu, masa dopdolu olmustu, onunla ilk kahvaltımdı, evimizde onunla birlikteydim.
Bunları yazarken aglamaya devam ediyorum.. Biliyorum belki erkekler aglamaz, ama ben ağlıyorum, hala asıgım ona.. Daha cok anlatamıcam.. Üzgünüm.. Yapamıyorum.. Onsuz hicbirseyin tadı olmadıgı gibi yasamanında tadı yok.. Simdi gidiyorum, haberin yok ölüyorum be melegim.. Bir gün bunları okursan.. Bilki seni hala seviyorum.. Bilki ben seni herzaman sevicem.. Sonsuzda yasatıcam seni.. Topragımda askımız olucak.. Seni sevicegim hep.. Seninle olucam.. Yalnız bırakmıyacagım seni.. Ama görmüyeceksin beni bu sefer.. Ben seni korucam hep.. Tüm kötülüklerden seni koruyacagım.. Yine öpücegim seni durmadan.. Belki hissedersin öptügümü.. Hakan ölüyor artık.. Seni seviyorum melegim.. Seni çok seviyorum.. Simdi hoşçakal melegim, hoşçakal yalan dünya.. Bir kez daha söylüyorum ve son kez.. SENİ SEVİYORUM ruhum!

only_speedy-BoRa-
only_speedy-BoRa- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-10-2005, 05:49 PM   #2
Misyoner
Guest

Misyoner Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 30
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi : Misyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond reputeMisyoner has a reputation beyond repute

Söylemek istediklerim bölmüne taşındı...
Misyoner çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-27-2006, 01:25 PM   #3
halende
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 18665
İtibar Gücü: 1407
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi : halende is a jewel in the roughhalende is a jewel in the roughhalende is a jewel in the rough

Ya İyİ Sevİyosun Onu Da Neden ÖlÜyosun Yrildiniz Mi Valla Benİm OruÇ Kafama Vurdu Heralde
Old 09-27-2006, 07:17 PM   #4
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen halende Mesajı Göster
Ya İyİ Sevİyosun Onu Da Neden ÖlÜyosun Yrildiniz Mi Valla Benİm OruÇ Kafama Vurdu Heralde
belli biraz vurmuss basına geçen seneki konuyu gündeme getiriyosun ...
yazdıın msjda bi anlam yokk hiç yazmasana kardesim...
Old 09-28-2006, 08:36 AM   #5
halende
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 18665
İtibar Gücü: 1407
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi : halende is a jewel in the roughhalende is a jewel in the roughhalende is a jewel in the rough

Anlamayabİlİrİm Msjma Cevap Vermek Zorunda DeĞİlsİn

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı