![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2368
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sezgin: "Galibiyeti kaçırdık"
Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'ndaki 2. maçında deplasmanda İngiliz ekibi Liverpool'a 3-2 mağlup olan Galatasaray'da oynanan futbol ümitleri artırdı. Karşılaşmayla ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Liverpool maçının özellikle ikinci yarısında sergilenen futbolu överek, ''Galibiyeti kaçırdığımıza inanıyorum'' dedi. Galatasaray'ın daha önce yazdığı tarih sayfalarına bir yenisini daha ekleme fırsatı yakaladığını ifade eden Adnan Sezgin, ''Üzgünüz, ama böyle bir oyun ve mücadele olduğu için de önümüze güvenle bakabiliyorum. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Bu oyunumuzu sürdürdüğümüz taktirde gruptan çıkacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sezgin: "Lincoln'ü iyi ki almışız" | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2007 09:43 PM |
Almanya galibiyeti uzatmada "Çek"ti! | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-04-2007 12:52 PM |
Adnan Sezgin: "Nonda Sakat Değil" | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-31-2007 07:55 PM |
"İtalya'yı elimizden kaçırdık" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-16-2006 07:22 PM |
Adnan Sezgin:"Tek Atımlık Barutumuz Var" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-03-2006 03:55 PM |