![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2995
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Partim bitsin’ sözü gözlerimi yaşarttı!
Ümit ÇETİN / RİZE ![]() DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök’ün dünkü yazısında yer alan Başbakan Erdoğan’ın fındıkla ilgili "Türkiye biteceğine partim bitsin" sözlerini eleştirerek, "Başbakan gözlerimi yaşarttı" dedi. Rize’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ağar şöyle konuştu: Başbakan Erdoğan ’fındığı kurtarıyormuş, Türkiye’yi kurtarıyormuş da parti de batarsa batsın’ diyerek göz yaşartıcı tablolar sergiliyor. Gözlerim yaşardı doğrusu. Türkiye’yi çok düşünen pozlarda. Ya yalancısın ya bilgisiz. Fındık politikası Türkiye’yi değil Avrupa’daki 6-7 tane çikolata fabrikasını kurtardı. Mükellefiyet altına girdiğiniz yerlerde, söz verdiğiniz yerlerden dönemiyorsanız, bu yalanlarla da Türkiye’yi kandırmaya kimsenin hakkı yoktur. Türkiye rakibi olmayan tek ürün fındığı pazarlayamıyorsa bu hükümetin ayıbıdır. Bu ayıbı kaldırıp da, Türkiye’yi kurtarıyorum laflarının altına girip fındıkçıyı Türkiye’ye ihbar etmektedir. Yazıklar olsun Karadeniz’de Başbakanım diye geziyorsun. " ASKER susacak AB Türkiye Temsilcisi Kretschmer’e askerin yanıtlarını değerlendiren Ağar "Hükümet bu konularda askeri kesimlerin beyanat vermesine mani olmalı. Bizim yöneticisi olduğumuz Türkiye’de hiçbir sivil ve askeri bürokrat konuşmak zorunda kalmayacak" dedi.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Clinton’dan dünyaya siyasette denge sözü | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2009 05:32 PM |
DTP’den Diyarbakır’da ‘Harekat bitsin’ talebi | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-26-2008 04:07 PM |
Gül’den ABD’de ‘301 değişecek’ sözü 11şubat | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2007 06:40 AM |
Çağlayan: 12 Ekim’de Paris’e ’soykırım yok’ demeye gidiyorum / 9 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-09-2006 01:45 AM |
DSP: Erdoğan’ın 'irtica tehdidi yok” sözü kandırmaca / 2 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-02-2006 02:55 PM |