![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 10 Thanked 141 Times in 57 Posts
Üye No: 3682
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 7447
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() alo kule ule pilot öldü
-panik yapmayın.. otomatik pilot ne alemde -otomatik pilot da sizlere ömür -o nasıl oluyor -otomatik olmayan normal pilot hostesle sevişirken panonun üstüne çay döktü. zaten ondan sonra tam orgazm sırasında öldü -nası yani -hostes te garibim cıscıbıl kaldı ortada.. -belanızı bulmuşsunuz ben daha ne diyim size -şimdi panik yapabilir miyiz yani --durduğunuz kabahat abi **************************** +kule, pilot öldü... -F-16lar uçağı vurun, şehre doğru gidiyo +lan manyak kule, şaka yaptım... -ahada buda kapak olsun o zaman sana ************************* alo kule pilot öldü. * peki yardımcı pilot - buyrun benim * iyi getir uçağı gömeriz pilotu napiym şindi ben burdan ************************** -alo kule ne diyceemi unuttum -pilot ölmüş olmasın sakın -hay ağzını öpiyim ya ****************** - aloo kulee.. semra hanımın oğlu vardıya ata ölmüş o * bana ne ******************** +Aloooo kule pilot öldü ben cafer sol motor yanmaya başladı ? -tamam panikleme sağ motor çalışıyomu +hayır kule -peki ortadaki motor çalışıyo mu ? +olumsuz merkez -tamam benden son ra tekrar efin eşşedü enla ..... +merkez bisaniye arkadan hostes cananı çağıriyimmi arakdaş arasında motor diyoz ***************************** --alo kule pilot öldü!!! ---adnan abi hep aynı espri ,değiştir artık ya!!!pistin durumu uygun abi..iniş izni veriyoruz!!! ****************** +alo kule pilot öldü.... - olm F-16ya kaç kişi biniyonuz lan siz ******************** ---alo kule pilot öldü! ---allah taksiratını affetsin!! ---bak s.kecem belanı kule...kendinize gelin yahu!!! ----alo kule pilot öldü!!! ---vah vah!!!genç adamdı be!yazık!neyse başınız sağolsun!!! ---alo kule pilot öldü!!! ---hostes benim ona göre...yoksa inişine yardımcı olmam!!! ---alo kule pilot öldü!!! ---ölenle ölünmez!allah size uzun ömür versin!!! **************************** uçak: pilot öldü ben ne yapacağımı bilmiyorum kule:sen kimsin?kendini tanımla? uçak:ben mi ayy nerden başlasam burcum başak adım ahu sarışınım 1.75 boyundayım.. kule:s....m boyunu söyletme adamı! şimdi karşıda kol var onu tut uçak:ayy o ne öyle şeye benziyo bu! kula:neye benziyo lan manyak karı ne diyosun anlamıyom hadi acele et irtifa kaybediyorsunuz uçak:ayy tamam tuttum kule:herkesin tuttuğu kendine uçak: *********************************** - aloo kule pilot öldü.. * ulan bu ne ya pilot dayandıramıyoruz sapır sapır dökülüyo herifler - ****************** +aloo kule bir sorunumuz var -noldu pilotmu öldü +soldan sağa 7 harfli osmanlıcada kalaycı m ile başlıyo nedir ? -hasbinallah +yaw bilmiyosan adam gibi söyle adama -hadi len +cahiiil cahiiiil -bak sana iniş izni vermem görürsün +bende kendimi öldürürüm *********************** -kule pilot öldü -önündeki mavi tuş varya -evett..? -o sana girsin hahaha -kule aç kucağını biz geliyoruz -kule pilot öldü -osman abimi öldü? -evet.. ne yapmamızı istiyorsunuz -osman ****sinin bana borcu vardı ölü taklidi yapıyo olmasın bi dürtükleyin eminmisiniz??? ********************** +Aloooo Kule Yardım Edin Pilot öldü -sen kimsin ? +pilotun sevgilisiyim -benimle çıkarmısın *********************************** +alo kule pilot öldü... -niye panik yapıyon olm, daha kalkmadınızki... ******************* +alooo, kule pilot ölüyo, ne yapalım... -bu soruya çalışmamıştık, hele bi ölsünde ********** +kule, pilot ölüyo.... - tamam yenge panikleme, ben eve ambulans yolluyom hemen... - allahtan uçuşu yoktu bugün *********** +alo kule pilot oldu -pamuk var mi ? ****************** +kule pilot öldü.... - abi yanlışlıkla doğru yeri aradın, burası karacaahmet, kaç kişisiniz abi uçakta, hemen yer ayırtayım.... *********************** +kuleee.... -hay kulene başlıyacam şimdi, kim açtı lan bu topiki... ********************** -Aluuu aluuu kule sesim geliyır mııı *Pilota noldu lan -Ersiiinnn dayınla nası konuşuon *annaaa dayı napıyon ordaaa -Lan pilot hostesle işi pisirdi soora yardımcı hostes bunun karısıymış pilotu da hostesi de kendini de zikti *ooo keşke olsaydım ya eğlence varmış yengem nasıl -ii o da işte.... (30 sn. sonra uça endonezya yakınlarında düşeerrr) ******************************* -alo kule pilot öldü +nieeeee -biz halkın salakları örgütü olarak uçağı kaçırdık fidye istiyoruz +parayı size nası ulaştırcaz -işte onu düşünmemiştik +biz düşündük iki tane f16 geliyo oraya doğru ******************* -aloo, kuleee pilot öldüü -bokunu çıkardınız ama ha 1 saattir pilot öldü diyorsunuz, bi bok olduğu yok.. -lan valla öldü diyorum ya. -gebersin **** -senin gibi kuleye kule girsin e mi -ağzını topla efendi. admin tanıdıklarım var, sildiririm topici *********************** -alo kule pilot öldü +yardımcı pilot?? -oda öldü +noluyo lan?? -biz düştükte alıştırarak söliim dicektim, bi ben kurtuldum ***************** -alooo kuleee pilot var ya -eee -öldü lan bu -otomatik ne alemde -onun da reziztansı kireçlenmiş ******************** alooo kule pilot öldü vah vah pekte erken gitti olm yardım etsene tamam sen kac yasındasın 23 vah vah sende pek erken gitçenn ******************* -dııttt dıttt kula ses ver türbülansa girdik ne yapıcağımı bilmiyorum -sen kimsin? pilot nerde? -pilot hostesle işi pişirdi kabide kimse kalmadı bende aylak aylak dolaşırken -buraya kadar gelmişim -wayy be o hostesde taş gibiydi helal olsun osman abiye -hee bende beğendim hostesi diğerleri de fena değil... -dıttttt dıttttt dıttttt (uçak düştü) alıntıdır...
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
baron33 (03-26-2007), SupeRCharGeR (03-04-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 105 Thanked 961 Times in 192 Posts
Üye No: 8550
İtibar Gücü: 2576
Rep Puanı : 60857
Rep Derecesi :
|
![]() cok komik olmus eline saglik
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 32 Thanked 227 Times in 20 Posts
Üye No: 10984
İtibar Gücü: 1608
Rep Puanı : 11285
Rep Derecesi :
|
![]() saol kanka
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 14 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4412
İtibar Gücü: 1441
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() uçak: pilot öldü ben ne yapacağımı bilmiyorum
kule:sen kimsin?kendini tanımla? uçak:ben mi ayy nerden başlasam burcum başak adım ahu sarışınım 1.75 boyundayım.. kule:s....m boyunu söyletme adamı! şimdi karşıda kol var onu tut uçak:ayy o ne öyle şeye benziyo bu! kula:neye benziyo lan manyak karı ne diyosun anlamıyom hadi acele et irtifa kaybediyorsunuz uçak:ayy tamam tuttum kule:herkesin tuttuğu kendine uçak: Bu Güzelmiş.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 34 Times in 22 Posts
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1578
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi :
|
![]() saolun hepsi çok güzel
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 3 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 10786
İtibar Gücü: 1413
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() aloo kulee manyaksın senn
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2007
Teşekkür Etme: 38 Thanked 2 Times in 1 Post
Üye No: 35183
İtibar Gücü: 1346
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emeğine sağlık.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 29 Thanked 18 Times in 9 Posts
Üye No: 10379
İtibar Gücü: 1523
Rep Puanı : 1150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Eyvallah güzeldi
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bir laz pilot | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-01-2008 04:32 PM |
Sizin Hiç Anneniz Öldü mü? Benim Öldü | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 11:13 AM |
07/19/07 - Uçak kazasından kurtulan pilot kırmızı ışıkta öldü | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-19-2007 06:56 PM |
En hızlı kadın pilot, duvara çarpıp öldü / 5 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-05-2006 01:29 AM |
Alooo Kule Pilot Öldü | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2005 01:35 PM |