![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ŞİMDİ OKUYACAĞINIZ YAZI İNGİLTEREDE YAŞANMIŞTIR...THETİME GAZETESİNDE ÇIKAN BİR MAKELDEN ALINTIDIR...
>Sevgili eşime, > >7 senelik evliliğimizde sana iyi bir eş olmaya çalıştım ve zannedersem de >oldum, ama hiçbir zaman senden bunun karşılığını görmedim. > >Hele şu son iki hafta benim için bir cehennemden farksızdı. Bugün Patronun >beni arayıp senin bugün işten ayrıldığını söylediğinde bu artık bardağı >taşıran son damla olmuştu. >Geçen hafta eve geldiğinde, ne saçlarımdaki değişikliğin ne de senin en >sevdiğin yemeği pişirdiğimin farkına bile varmadın, hatta senin için >kendime yeni aldığım geceliği bile giydiğimi farketmedin. >Ama sen ne yaptın? eve geldin, iki dakika içinde yemeği mideye indirdin, >televizyonda maç seyrettin ve gidip yattın. >Artık ne bana beni sevdiğini söylüyorsun ne de bana dokunuyorsun, hiç ama >hiç birşey yapmıyorsun. Sen ya beni aldatıyorsun ya da beni artık eskisi >gibi sevmiyorsun !...... > >işte bu yüzden bende artık seni TERKEDİYORUM....... > >NOT: >Lütfen beni aramaya kalkma, ERKEK KARDEŞİNLE beraberim ve sana hayatında >mutluluklar dilerim.!!!! > Eski karın ! > ____________________________________________ > >Sevgili eski Karıma, >inan yazdığın bu mektuptan başka, hiç ama hiç birşey beni bu kadar >sevindirmezdi. >Evet doğru, 7 Yıldır evliydik, ama iyi bir eş olmak dışında, bana herşeyi >yaptın. >Tamam çok fazla Spor programlari seyrediyordum, çünkü senin dırdırlarını >ancak bu şekilde biraz olsun duymamazlıktan geliyordum, ama bu bile fayda >etmiyordu. > Tabiki geçen hafta saçlarını neredeyse tamamen kestirip tam bir erkeğe >benzediğinin farkına varmıştım! tam "aynı Erkeğe benzemişsin diyecektim >ki, aklıma annemin bir sözü geldi; >"EĞER AĞZINI GÜZEL BİR SÖZ SÖYLEMEK İÇİN AÇMIYACAKSAN, HİÇ AÇMA" > >"senin en sevdiğin yemeği yaptım" derken galiba sen beni Kardeşimle >karıştırmıştın, çünkü o yaptığın yemek benim hiç sevmediğim bir yemekti!! >Ben yatmaya giderken üzerinde yeni ve çok seksi bir gecelik vardı tamam, >ama üzerinde hala Etiketi duruyordu, ve inşallah bu bir tesadüftür ama, >geceliğin fiyatı 49.99'du ve o gün kardeşim benden tam 50£ borç almıstı???? >Ama biliyormusun bütün bunlara rağmen ben seni hep sevmiştim, ve herşeyin >birgün güzel olucağını, değişiceğini ve mutlu olucağımızı umuyordum. >İşten ayrılmamın sebebine gelince, o gün Lotto'da tam 10 Milyon Euro !... >kazandığımı öğrenmiştim, hemen Patrona çıkıp istifamı verdim ve ikimiz için >Jamayka'ya iki bilet aldım, ama eve geldiğimde sen bir mektup bırakıp >gitmiştin. >Belki de bu olayların böyle gelişmesinin bir sebebi vardı ve böyle olması >gerekiyordu. >Dilerim seçtiğin ve herzaman hayalını kurduğun bu hayatta mutlu olursun. Avukatımın dediğine göre "bıraktığın bu mektuptan sonra, benden hiç >bir Nafaka talep etmeye hakkın yokmuş!!! nerdeysen orda kal!!! >NOT: Bu seni ne kadar ilgilendirir bilmiyorum ama, adı Carl olan kardeşim >bir zamanlar Carla idi !... > >İmza: O şimdi çok zengin ve KUŞLAR KADAR HÜR !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 4 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 5193
İtibar Gücü: 1441
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() gerçekten çok hoşmuş saol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4408
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol arkadaş gercekten
hoş bı paylaşım olmuş |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
*******sevgİlİ Dostlar******** | biqboy | Hayat Dersleri | 0 | 10-09-2009 04:13 PM |
Ölen Sevgİlİ | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-29-2008 02:41 AM |
Sevgİlİ | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 10:53 AM |
Beklenen Sevgİlİ | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 09:59 AM |
Hadİ Gİt Artik Sevgİlİ | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-11-2007 11:39 PM |