www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-05-2006, 10:13 PM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2999
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan Ankara'da kaçırılan üniversiteli kurtarıldı / 5 ekim

Ankara'da kaçırılan üniversiteli kurtarıldı

(a.a.)

Ankara'da 4 gün önce fidye için kaçırıldığı belirtilen üniversite öğrencisi Onur Yıldırımer, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde polisin düzenlediği operasyon sonucu, fidyecilerin elinden kurtarıldı.

Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir istihbarat sonucu, Muhittin Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi'nde F.A (23), B.Ş. (27) ve M.Z'nin (27) bulunduğu 06 KKJ 84 plakalı otomobili durdurdu.

Otomobilde yapılan aramada, bagajda fidye için kaçırıldığı belirtilen Başkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Onur Yıldırımer (24), elleri bağlı, gözleri bantlı vaziyette bulundu.

Çorlu Emniyet Müdürü Muhittin Sert'in yürüttüğü operasyon çerçevesinde ele geçirilen zanlılar F.A, B.Ş (27) ve M.Z, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Kaçırıldığı belirtilen Yıldırımer ise Çorlu Devlet Hastanesinde müşahede altına alındı. Hastane yetkilileri Yıldırımer'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yıldırımer, hastanesindeki ifadesinde kendisini, polis olarak tanıtan üç kişi tarafından kaçırıldığını iddia etti.
2 Ekim'de okula gitmek için Ankara Oran Sitesi'ndeki evinden babasına ait 06 HY 088 plakalı otomobille yola çıktığını ve yolda arkasındaki tepe lambalı aracın yaklaşarak, durmasını istediğini ifade eden Yıldırımer, şunları söyledi:
“Bunun üzerine otomobilimi yolun kenarına çekerek, bekledim. Daha sonra yanıma gelen üç kişi beni merkeze götüreceklerini söylediler ve ellerime kelepçe taktılar. İlk olarak beni durdurdukları araca bindirdiler ve dövmeye başladılar. Daha sonra elimi, kolumu, ağzımı, gözlerimi bağlayıp beni başka aracın bagajına koydular. Uzun süre orada bıraktılar. Çok sık araba değiştirdiler. Bir gece gecekondu tarzında bir evde kaldık. Beni kaçıranlar, babamdan para isteyeceklerini söylediler. Bende onlara, fazla paramızın olmadığını söyledim. Beni, sabah akşam dövdüler. Beni kaçıranlar, babamdan 1 milyon dolar fidye isteyeceklerini her defasında bana anlattılar.”

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-05-2006, 10:17 PM   #2
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3037
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute

paylaşımn için sağol

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı