![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Bu hadise, Yeni Zelanda'dan Kay Martin' e ait: Akşam yemeğine arkadaşlarını çağıran Kay yemekten önce küçük bir aperatif hazırlarken bir tavuğun acı acı bağırdığını duyar. Sesin nereden geldiğini merak eden Kay bahçeye çıkar. Bahçede bir şey göremez. Ancak ses daha yakınlardan, hatta mutfaktan gelmektedir. Giderek yükselen sesin kaynağını keşfettiği zaman tüyleri diken diken olur. Kızarması için fırına yerleştirdiği tavuktan çığlık çığlığa sesler gelmektedir. "O anda elim ayağım boşandı. Tavuğu canlı canlı pişiriyorum sandım. Korkudan az daha ölüyordum." Tavuğun çığlıkları Kay'inkiler ile birleşince konuklar mutfağa üşüşür ve çığlıkların nedeni ortaya çıkar. Tavuğu fırından çıkartan konuklar, hayvan soğudukça seslerin kesildiğini fark ederler. Yeni Zelanda'da tavuk çiftliklerinde hayvanlar bizde olduğu gibi boynu kesilerek öldürülmez. Kay'in akşam yemeği için hazırladığı tavuğun ses telleri kesilmediği için tavuğun karnında biriken buhar, hayvanın boğazından geçerken büyük bir basınçla ses tellerini harekete geçirmiştir. Bu olaydan sonra, tahmin edebileceginiz gibi, Kay bir daha evinde tavuk pişirmez Son düzenleyen: GeCeLeR; 10-05-2006, 04:51 PM.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() vay be içim bi tuhaf oldu ya
|
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 37 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 18305
İtibar Gücü: 1400
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() kardes cok ılgınc tesekkurler
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bu nasıl bir yemek kültürüdür anlamadım..
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1783
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
|
![]() nasıl boğazını kesmezler yaaa hayret valla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 46 Thanked 329 Times in 92 Posts
Üye No: 8831
İtibar Gücü: 1724
Rep Puanı : 17099
Rep Derecesi :
|
![]() verilmişti
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Canlı Canlı Sex Diye Ben Buna Derim Kürt Kızı Adam Bakın Nasıl Zikiyor | tirol2002 | Türk Video | 2 | 04-15-2010 01:59 PM |
Hakkarili Çiftimiz, Camfrogda Canlı Canlı Seks Yapıyor | HardSex | Türk Video | 0 | 12-08-2009 11:25 PM |
Anne Köpeği Canlı Canlı Çuvala Koyup Suya Attılar 25 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-25-2007 04:59 AM |
hiç böyle böcek yiyen adam gördünüzmü canlı canlı | smar97 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-05-2007 12:05 PM |
kalbimiz nasıl atıyor ??? canlı canlı gör... tıkla yeter !!! | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-27-2006 11:34 PM |