![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2070
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bir kâğıda ismini yazdım
Saatlerce baktım ağladım Ve onu, atamadığıma ağladım Yırtamadığımı ağladım Cebimde sakladığımı ağladım Kızdığında karanfil dağıtışını Güldüğünde gül dağıtışını ağladım Ben gecelerimi ağladım Gecemi gün gibi doğduğun, o geceyi ağladım Ağladım sensizliğe, ağladım kimsesizliğe Ve ağladım senin yerine Yarım kalan sevgimize Dalıp dalıp giden gözlerine ağladım Sevmeni, ümit vermeni ağladım Ve verdiğini geriye isteyişini ağladım Doyumsuzluğunu ağladım Dualarını, dualarımı ağladım Doğarken ölmeni Öldüğünde, yüreğimde kalmanı ağladım Zıkkımı içerken döktüğümü Dökerken, döküldüğümü ağladım Yürekten severken beni Bırakıp gitmeni ağladım Ağladım, insanlar içinde kimsesizliğe Ağladım, gürültü içinde sessizliğe Ben sensizliğe ağladım Ağlatana Sen olsun ağlama, diyemediğime ağladım İki damla gözyaşını, silemediğime ağladım Yüzüme bakıp “ benden geç” deyişine ağladım Ve bir türlü geçemediğimi ağladım Genç yaşta ölümü özleyişimi “Alış bir tanem alış” deyişini “İsyan etme dostum, isyan etme” deyişini “Seninde anlına bunlar yazılmış” deyişini, ağladım Ben kaderime ağladım Ben alnımdaki yazıyı Ben nazımın geçtiğini nazlıyı ağladım Ben beni ağladım, ben seni ağladım Ben ziyan olan sevgimizi Ben dağlanan yürekleri ağladım Ben, ah çekişimi Her “ah” dediğimde Bir yıldızın kayışını Geriye dönmeyen yıldız gibi Senin dönmeyeceğine ağladım Yürekten severken beni Bırakıp gitmeni ağladım Ben şarkıları, türküleri ağladım Ben bağları, bahçeleri Geçemediğim telleri ağladım Ben şehrin bacalarını Şehrin evlerini Şehrin direklerini Ben yolları ağladım Ben durakları ağladım Durup durup gittin diye Ben sensizliğimi Ben ümitsizliğimi Ben kahroluşumu Ben yüreğimin sensiz kalışını ağladım Ben ağladım Saçlarını okşayan rüzgarı ağladım Başka sofralarda oluşunu Bir bardak suyu, bensiz içmeni ağladım Ben hatıraları Şiirlerdeki mısraları Bir bütün iken Yarım kalanları ağladım Kimi mektupları bakar Kimi telefonları ağlar Kimi, değerleri Kimi gidenleri ağlar benim gibi Ağladım ben Ben düşlerimi, dertlerimi Ben sebepleri ağladım Yarınımı dünden Yarınlarımı, bu günden ağladım Ben beklerken sefayı Gelen cefayı ağladım Ben belayı Başımdaki ağrıyı Yüreğimdeki sancıyı ağladım Ben, sensiz başlayan günlerimi ağladım Ölmeden, bir kez daha ölüşümü En önemlisi Yürekten severken beni Bırakıp gitmeni ağladım Ben hep ağladım Ben, beni ağlatan her şeyi ağladım Gün gelirde bir gün ağlamazsam Hiçbir şeyi Hiçbir zaman Hiçbir şekilde ağlamazsam Kabuk bağlayan yaramı Son kez kanatmadan Çek silahı Vur beni anlımdan Acı çektirip son kez ağlatmadan Çünkü ben hep ağladım |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ağladım | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 02:08 PM |
Ben Hep ağladım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 03:50 PM |
Ağladım Ben | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-27-2007 02:13 PM |
Ağladım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 02:08 PM |