![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2460
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() UEFA’da gruptan çıkma şanslarının olduğunu söyleyen Fransız çalıştırıcı, "Bütün bu yarışmalarda var olabilmek için artık sakatlık istemiyorum. Yoksa artık formayı ben alacağım, takımla oynayacağım" dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası’nda denk bir gruba düştüklerini ve Avrupa’da yollarına devam etme şanslarının olduğunu söyledi. Fransız çalıştırıcı, dünkü idman öncesi yaptığı açıklamada, UEFA Kupası’ndaki rakiplerinin yeterli derecede sıkı ve sağlam ekipler olduğunu belirterek, "İngilizleri iyi tanıyorum. Tottenham, oynaması kolay olmayan bir ekip. Ama benim tahminim bizim için en zor rakip Rumenler (D.Bükreş) olacak. Şansımız var Kendi ülkelerindeki 10 maçı kazandılar ve birinci sıradalar. B.Leverkusen’i de iyi tanıyorum. Hava toplarında etkili bir takım. Kadrodaki oyunculardan sadece ikisi 1.80 metrenin altında. Top çok yukarılarda kalacak, aşağı inmeyecek" diye konuştu. Grupta yer alan Belçika temsilcisi Club Brugge’ün da geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ettiğini hatırlatan Tigana, "Bu ekip de büyük bir tecrübeye sahip, ancak bir üst tura çıkmak için şansımız var. Gruptan çıkacağız" dedi. İngiliz takımlarının deplasmanda oynamak gibi sıkıntılarının bulunmadığını dile getiren Tigana, şunları söyledi: "İngilizlerin yurt dışında veya şehir dışında oynama problemleri yok. Onlar bu konuda kendilerini psikolojik olarak sıkışmış ya da rahatsız hissetmiyorlar. Böyle tasaları yok, ama gruptan çıkmak istiyorsak evimizdeki iki maçı kazanmalıyız. Deplasmanda da 1 puan istiyoruz. Güzel bir programımız oldu, ama 15 Ekim ve 20 Aralık arasında yoğun bir maç trafiği olacak. Bütün bu yarışmalarda var olabilmek için artık sakatlık istemiyorum. Yoksa artık formayı ben alacağım, takımla oynayacağım." İbrahim Toraman’ın sakatlığı konusundaki soruya da esprili yanıt veren teknik patron, "Sağ kanatta rahat değildim, ama stoper bile oynadım. Benim dönemim ile bu dönem arasında biraz boy farkı oluştu. O yüzden stoper düşünmüyorum. Kenarda oturmayı daha tercih edeceğim gibime geliyor. Kenarda olmak daha zor. Gazetecilerin yerinde olmak daha kolay" dedi. Tigana, geçen yıl müzelerine götürdükleri Fortis Türkiye Kupası’nda aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini de sözlerine ekledi.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() tigana birazda kendini düzelt...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IE7'nin son versiyonunu indirmeyin 16 Ağustos | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-16-2008 09:05 AM |
Zirvedekiler sahaya çıkıyor | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-23-2008 07:20 PM |
Devler sahaya iniyor | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 01:42 PM |
taraftar sahaya | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-24-2006 12:43 AM |
sıkıysa indirmeyin :) | RoStWell | Adult eski arşiv | 2 | 02-11-2006 06:29 PM |