www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-08-2006, 11:04 AM   #1
umit54
Daimi Üye

umit54 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 15580
İtibar Gücü: 1486
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : umit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to behold

F.Bahçe'nin en formda oyuncusu olarak görülen Sırp yıldız, "Hâlâ istediğim düzeyde değilim. Türkiye, gerçek Kezman'ı birkaç maç sonra görecek" dedi.

Samimi açıklama
Fenerbahçe'nin yeni transfleri arasında en iyisi olarak gösterilen Mateja Kezman, henüz istediği düzeyde olmadığını belirtti. Sırp futbolcu, "Doğrusunu söylemek gerekirse hâlâ tam kapasiteyle oynayamıyorum. Bana göre şu an, yüzde 60, yüzde 70 kapasiteyle oynuyorum. Ancak hızla iyiye gidiyorum. Birkaç maç sonra Türkiye gerçek
Kezman'ı görecek" ifadesini kullandı.

Sıkıntı aşılacak
Takımda birçok yeni futbolcu olduğu için doğal olarak uyum sorunu yaşandığını kaydeden Kezman "Bu sıkıntı beni de olumsuz etkiliyor. Birbirimizi çok iyi tanımıyoruz. Ancak bu sorunu geride bırakma aşamasındayız. Taraftarımız biraz sabreder, bize destek vermeyi sürdürürse çok iyi olur. Takım arkadaşlarımın hepsi çok kaliteli, sadece zamana ihtiyaç var" dedi.
Old 10-08-2006, 05:15 PM   #2
aLeMDaR
Guest

Üye No:

inşallah sacede kezmanı değil bütün takımı bekliyoruz
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı