![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Ben bu gönül tezgahında Aşk dokudum, aşk okudum Erenlerin dergahında Aşk okudum, aşk dokudum Her güçlüğü bile bile Göznuruyla, sabır ile Yumak yumak, çile çile Aşk dokudum, aşk okudum Bir ömür yana yakıla Yazdığım sığmaz akla Acımadım kırkdört yıla Aşk okudum,aşk dokudum Sevgi insanlığın özü Odur aydınlatan bizi Hak yolunda oldum terzi Aşk dokudum, aşk okudum. Günahından, sevabından İçtim aşkın şarabından Uluların kitabından Aşk okudum, aşk dokudum Aşk için şan da, şeref de Okudum saplı bu hedefte Yıllar yılı bir gergefte Aşk dokudum, aşk okudum Ümit Yaşar aşkla bende Kötülük olmaz sevende Bu can kaldıkça bu tende Aşk okurum, aşk dokurum. Ümit Yaşar Oğuzcan |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() heytt ne gusel mıs ya cok saoll
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşk okudum - aşk dokudum | Raichu10 | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 07-08-2010 10:40 AM |
Gözlerinden okudum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 08:04 PM |
Yalnızlığı Dokudum Bak | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 06:37 PM |
AŞk Okudum - AŞk Dokudum | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 10:30 AM |
AŞk Okudum - AŞk Dokudum | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 09:29 AM |