![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2066
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Gözüme Hüzün Kaçtı..
Yarım kaldın içimde, senimi tamamlayamadım hiç bir zaman.. Belki de yarım kalmalar ve yarım bırakmalar bize düş'ten kalma birer armağan.. Gittin işte, sende kanatlarını çırpıp gökyüzüne yoluma sapa uzaklara gittin.. Ne çok gitmeler yaşadım senden önce ve ne çok kırıldım senden sonra.. Yanaklarımdan süzülen ıslaklığı sorma yine, ağlamıyorum.. Sadece gözüme hüzün kaçtı. Gittin , köşe başlarına aşinalığım gidişine denk geldi, yalınayak solgun bir yürüyüş tutturuşum hep sensizliğime rastladı.. Hayal kuruyorum bugün , geldiğini düşünüyorum. Kapımı senin açtığını.. Sahi beni kapıda karşılar mıydın,''bugün nasıl geçti bakalım bebişh'' diye sorarmıydın? Biliyormusun bunların hiç birini yapmasanda olurdu, keşke kalsaydın.. Hep böyle oluyor zaten, ne zaman senimi kalbimde toplasam, kendimi kendimden çıkıyorum. Üzülme sakın, ağlamıyorum, aksilik işte gözüme hüzün kaçtı.. Tüm gitmelere, yarım kalmalara inat tamamlardım ya bu yazıyı... hava ansızın sıfırın altına , kalbim buzullara düştü. Gittin... Artık üşüyorum.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 51 Thanked 36 Times in 20 Posts
Üye No: 18855
İtibar Gücü: 1611
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol güzel şiir
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() güzel şiir
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Güneş gözüme yansıdığında | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-13-2008 04:56 PM |
Güneş gözüme yansıdığında | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 11:05 PM |
Güneş gözüme yansıdığında | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-14-2008 10:09 PM |
Güneş Gözüme Yansıdığında | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-30-2008 09:46 AM |
Gözüme Sürmeyi Çek de Öyle Git | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2008 09:58 AM |