![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş kalecisi Runje kötü futbola teşhisi koydu: “Maçlarda çok basit hatalar yapıyoruz. Eğer bir ekip içinde hata varsa, bu herkesindir. Çok çalışıyoruz ama hâlâ tam anlamıyla iyi bir takım olamadık.”
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, siyah-beyazlı takıma geldiği günden beri performansı hep eleştirilen kaleci Vedran Runje ile görüşerek, oyuna kendisini daha iyi konsantre etmesini istedi. Hırvatistan Milli Takımı'na gitmeden tecrübeli file bekçisi ile görüştüğü belirlenen Fransız hoca'nın "Maçlarda sanki konsantrasyon eksikliği yaşıyorsun gibi geliyor. Bir sorunun varsa söyle. Senden biraz daha dikkatli olmanı istiyorum. Ayrıca arkadaşlarınla gereksiz diyaloglardan kaçın. Onları saha içinde uyar ama tartışma yaşanmasını istemiyorum" dediği öğrenildi. Tigana'nın görüşlerini sessizce dinleyen Runje ise "Hâlâ tam takım olamadık. Basit hatalar yapıyoruz. Bu ekipte hata varsa, bu herkesindir. 'BURADA MUTLUYUM' En son olarak Kayseri Erciyesspor maçında serbest vuruşta topun önünde iki kişi olmalıydı. Ama biz sadece bir oyuncu koyduk. Bunu arkadaşlarımın iyi bilmesi lazım. Lazarov bomboş kaldı. Sonuçta olmayacak bir golle 3 puanı kaçırdık. Gol yenir ama böyle saçma goller yemek profesyonellerin işi değil" diye yanıt verdiği ifade edildi. Vedran Runje, mümkün olduğu kadar gazete okumadığını da Tigana'ya bildirirek "Ancak yine de yakın arkadaşlarım 'Seninle ilgili çok şey yazılıyor. Kısa süre içinde göndereceklermiş' diyorlar. Ben bir yere gitmek istemiyorum. Beşiktaş'ta ve İstanbul'da mutluyum" diye konuştuğu belirtildi. Bu arada yöneticilerin de, Runje'nin narin ve kırılgan bir yapıda olması nedeniyle zaman zaman sorun yaşadığını ve bu nedenle arkadaşlarıyla gereksiz tartışmalar yaşadığına dikkat çektiler. Haber: Kartal YİĞİT
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Biz hiç biz olamadık | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-26-2008 11:47 PM |
Henüz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-02-2008 12:31 PM |
Atam !...evet, suçluyuz...sana layık olamadık... | UseLanMaz | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-24-2007 11:04 PM |
Başarılı olamadık!.. | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-22-2007 10:41 PM |
Kediler Kadar Olamadık... | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 8 | 07-04-2006 12:54 AM |