![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5720
İtibar Gücü: 1432
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Orhan Pamuk un Nobel ödül töreni konuşmasına şimdiden dikkat çekmek istiyorum.
Türkiye üzerinde oynanan oyunun bir parçası olarak parlatılıp nobel ödülüne layık görülen Orhan Pamuk Özellikle Avrupa ve Amerika kamuoyunu ülkemiz aleyhinde olumsuz etkileyecek Ermeni ve kürt ler konusunda yalan ve yanlış beyanlarda bulunacak. Bu kamuoylarında türkler zalim kürtler ve ermeniler mazlum olarak inancı yaratılacak. Çünkü o nobelli bir yazar avrupa ve amerikada bu konuşma çok ses getirecek bu kamuoyları bu şekilde yanıltılacak. Orhan Pamukta nobelin hakını vermiş olacak. Bu konuşmasından ötürü adama Türkiyede tutuklama kararı çıkartılacak. Alsana zalim Türkler mazlum Orhan Pamuk. Ülkesine dönmeyecek ve amerikadan katmerli yalanlarını cesurca sürdürecek. Avrupa ve Amerikan kamuoyunu arkasına alan emperyalist güçler Ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunun son perdesini indirmek için kolları sıvayacaklar. Umarım ben yanılırım Umarım Orhan Pamuk bizi yanıltır. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hadise - Altın Kelebek Ödül Töreni | 1424 | Türk Ünlüler | 0 | 01-22-2013 03:22 PM |
Altın Kelebek Ödül Töreni 2011 Hadise Superman frikik | 1424 | Türk Ünlüler | 0 | 01-22-2013 02:10 PM |
Mehtap TV'nin kısa film yarışması ödül töreni | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-23-2008 02:55 PM |
Eastwood'a ödül üstüne ödül | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-12-2006 08:21 PM |
Orhan Pamuk Nobel töreni provasına katıldı 10 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-11-2006 12:34 AM |