![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Meclis'in Lübnan'a asker gönderme oylaması için toplanması, siyasilerin çocuklarının askerlik durumlarını gündeme getirdi. CHP İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanıtlaması istemiyle AKP'li bakan ve milletvekillerinin çocuklarının askerlik durumunu sordu. Şimşek, "Tezkere konusunda son derece istekli bir parti olarak, Lübnan'a gönderilecek birliğin içinde bu kişilerin çocuklarının yer almasını sağlayabilir misiniz?" sorusunu yöneltti. Şimşek'in soru önergesine Başbakan'ın vereceği yanıt merakla beklenirken, VATAN, siyasilerin çocuklarının askerlik durumunu araştırdı ve şu bilgilere ulaştı:
* BAKAN OĞLU DENİZCİ: Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın iki oğlundan geçen yıl evlenen Bülent Yıldırım İzmir'de asker. Denizci olarak askerliğini yapan Bülent Yıldırım'ın, vatani görevine kısa dönem asker olarak geçen ay başladığı öğrenildi. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım oğlunun Lübnan'a gitme ihtimalini şöyle değerlendirdi: "Benim çocuğumun diğer evlatlardan ne farkı var? Biz tek bir askerimizin tırnağı bile incinse rahatsızlık duyarız. Şu anda kısa dönem askerlik yapıyor. Onun gidip gitmeyeceğine kurumu, komutanları karar verir. Ama benim 'ya giderse'diye endişem yok. Bizim çocuğumuzun diğer askerlerimizden ayrıcalıklı tutulması konusunda ne bir ricamız olur ne de böyle bir beklentimiz olur. Nerede olursa olsun askerliğini gururla tamamlar." * ERDOĞAN'IN ÖZEL KALEMİ: 2002 yılından itibaren Başbakanlık Özel Kalem Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Hasan Doğan, Kars Sarıkamış'ta kısa dönem askerlik yapıyor. Ağustos'ta askere giden Hasan Doğan, Şubat 2007'de tezkere alacak. * KOÇ'UN OĞLU YENİ TEZKERE ALDI: Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un oğlu Ali Taha Koç. Temmuz-Ağustos döneminde Burdur'da bedelli askerlik yaptı. Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'ndaki yemin törenine babası katılırken, türbanlı olması nedeniyle annesi katılamadı. Ali Taha Koç, askerlik görevini tamamlayarak terhis oldu. * CHP MİLLETVEKİLİNİN OĞLU: CHP Zonguldak Milletvekili Nadir Saraç'ın oğlu Umut Saraç Ağrı Doğubeyazıd'da muharebe asteğmeni olarak askerliğini yapıyor. 5.5 ay önce askerliğe başlayan Saraç 2.5 ay sonra tezkere alacak. Tezkereye "hayır" oyu kullanan Nadir Saraç ise oğlunun Lübnan'a gönderilmesi ihtimali için şunları söylüyor: "Yan gelip yatmıyor aslanlar gibi askerlik yapıyor. Her gün doğudan şehitler geliyor bu psikolojiyi evladı şehit, gazi olan ya da bölgede askerlik yapan aileler bilir. Benim oğlum askerde ben ilkesel olarak Lübnan'a asker gönderilmesine red oyu veriyorum ancak çocuğu askerde olan ana baba anlar. Ama bu tezkere burdan geçerse ve silah altında olan oğluma da Lübnan'a git derlerse, tabii ki gidecektir." * TUNCELİ'DE ASKER: CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Özpolat'ın tek oğlu, yaklaşık bir ay önce askere gitti. Askerlik görevini Tunceli'de yapan Özpolat'ın da 6 aylık kısa dönem askerlik yapacağı öğrenildi. ASKERE GİTMEDİLER * Başbakan Erdoğan'ın oğulları Burak ve Bilal Erdoğan henüz askerlik görevini yapmadı. Bilgi Üniversitesi'nde okurken, yüksek öğrenimini İngiltere'de sürdüren ve tamamlayan 27 yaşındaki Burak Erdoğan, askere gitmedi. Erdoğan'ın ABD'de yaşayan küçük oğlu Bilal Erdoğan ise kısa bir süre önce master'ını tamamladı ve Dünya Bankası'nda çalışmaya başladı. Askerliğini tecil ettirdiği belirtiliyor. * Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'un büyük oğlu Ahmet Münir Gül Bilkent Üniversitesi'nden yeni mezun olduğu için henüz askere gitmedi. * Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın büyük oğlu Muhammet Akdağ (20) yaşında. Küçük oğlu Ramazan Akdağ (17) bu yıl Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümünü burslu kazandı. * Eski Başbakanlardan eski RP Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın önceki yıl evlenen oğlu Fatih Erbakan, İngiltere'de master yaptığı için askerliğini tecil ettirdi. * Eski başbakanlardan eski ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz da henüz askere gitmedi...
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
Breavhart (10-22-2006), cs_33 (09-11-2006), gangaster (09-12-2006), sefa_iverson3 (10-17-2006), yavuzaslan (10-15-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2464
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() başkasının oğlunu göndermek kolay.bakalım hangisinin çocugu lübnana gidecek.benim şahsi görüşüm; başbakının ne yapmaya çalıştıgını anlayamadım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 19 Times in 12 Posts
Üye No: 16682
İtibar Gücü: 1458
Rep Puanı : 2452
Rep Derecesi :
|
![]() ASKERE GİTMEDİLER
* Başbakan Erdoğan'ın oğulları Burak ve Bilal Erdoğan henüz askerlik görevini yapmadı. Bilgi Üniversitesi'nde okurken, yüksek öğrenimini İngiltere'de sürdüren ve tamamlayan 27 yaşındaki Burak Erdoğan, askere gitmedi. Erdoğan'ın ABD'de yaşayan küçük oğlu Bilal Erdoğan ise kısa bir süre önce master'ını tamamladı ve Dünya Bankası'nda çalışmaya başladı. Askerliğini tecil ettirdiği belirtiliyor. * Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'un büyük oğlu Ahmet Münir Gül Bilkent Üniversitesi'nden yeni mezun olduğu için henüz askere gitmedi. * Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın büyük oğlu Muhammet Akdağ (20) yaşında. Küçük oğlu Ramazan Akdağ (17) bu yıl Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümünü burslu kazandı. * Eski Başbakanlardan eski RP Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın önceki yıl evlenen oğlu Fatih Erbakan, İngiltere'de master yaptığı için askerliğini tecil ettirdi. * Eski başbakanlardan eski ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz da henüz askere gitmedi... __________________ bu onların da askere gitmeyeceği anlamına gelmez tabiki ama yine de erdoğan çok yanlış yaptı..önce kendi kendimize yetelim daha sonra artalım ondan sonra oturup bir düşünelim göndermeli miyiz göndermemeli miyiz? ab sempatizanı bir başbakanımız olduğu için amaç ordakilere yaranmak başka bir şey değil... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 3001
İtibar Gücü: 1448
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yaw bu heriflerin oğulları Askerlik filan yapmaz,hesapta bir yerlerde
yaparlar ama,yapmazlar!!!!! Bunlar karagahlarda,onun bunu yanında,kıyak askerlik yaparlar,bunlarla zaten kimsede uğraşmaz;amann bana ne der yada şimdi bu herifle uğraşırsam benim başım yanar der yine uğraşmaz!!!!!! İşte bu heriflerin,çocukları böyle askerlik yaparlar,hepimiz askerlik yaptık ama çevremizde böyle adamlar hiç görmedik,ben şahsen hiç girmedim,göreniniz varsa beri gelsin!!!! Bunlar bir şekilde aynen yırtarlar,bölük komutanının odasında olurlar,hastanede olurlar!!çok izin yaparlar,bazen nerede oldukları bile bilinmez!!v.s v.s işte bunlar böyle askerlik yaparlar... Binali filan hamaset yapmasın,hepsi aynı bu heriflerin,yeri geldimi zaten abileri bile sürekli cart-curt yaparlar,hepsi bu kadar işte!!! Selam ve saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yalancının ulan binali..........
lügatların arkasına sığınma.. sende parti başkanında... icraat görelim..... benim gözümde, hiçbirinizin oğlu itlerin yanına gidecek çakal bile değil.... Mehmet Akifl'in dediği gibi iman dolu insanlarımız varken....... sizden gelecek hayrın gereğide yok...
![]() |
#6 |
Banned
Teşekkür Etme: 144 Thanked 50 Times in 24 Posts
Üye No: 20469
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2511
Rep Derecesi :
|
![]() Bunlarin Askerligi Cok Kolay Gecer Bence Gider Bunlar Butun Gun Yatar Adam Demis Her Vatan Evladi Gibi Bizim Oglumuzda Gider Komutani Gorev Verirse Diye Yalan Laflar Bunlar Bizim Bi Ricamiz Olmadi Diyor Yalana Baksana Turkiyede Olan Garibana Oluyor, Arkasi Olmayana Oluyor Sadece Bu Kadarrrrrr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3943
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 18665
İtibar Gücü: 1407
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
|
![]() askere gitmeyen adama adam mı derim bee
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() halende baştanberi nedense senle anlaşamıyoruz
![]() askere gitmek tabiki ciddi bir görev herşeyden önce vatani bir görev (bunda hemfikiriz) ama şuan forumda yaşı genç o kadar arkadaşımız varki şimdi sen onları itham etmiş oluyosun. askerlikle adam olmanın hiçbir ilgisi yok ! adamlık insanın içinde biter ! askerliğin sana kazandırdığı şey herşeyden önce vatan sevgisi ,sonrası tertipli ve düzenli bir hayata alışabilmektir.(eksiğim varsa tamamlayın) onun için ''askere gitmeyene adammı derim''sözünü talihsiz bir açıklama olarak görüyorum...
![]() |
#10 | |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 18665
İtibar Gücü: 1407
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
'Aquilani asla gitmeyecek' | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 08:59 PM |
Kadının birinin | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-01-2008 04:37 PM |
Adamın birinin | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 04:57 PM |
Hastalar Sıra Almak için Artık Hastaneye Gitmeyecek/15 Temmuz | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-15-2007 10:39 AM |
Anavatan'lı Özdoğan, Şemdinli'ye gitmeyecek..22.03.2006 | KaRaYeL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-22-2006 01:48 PM |