![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2999
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 15’inde fuhuş batağından kurtarıldı
Serhat ALAATTİNOĞLU/İSTANBUL, (DHA) İstanbul Fatih’te bir eve baskın yapan polis ekipleri zorla fuhuş yaptırılan 15 yaşındaki bir kız çocuğunu kurtardı. F.K isimli genç kız, polisi arayarak kendisinin para karşılığında erkeklerle cinsel ilişkiye zorlandığını söyledi. Polis, Fatih Sofular Mahallesi’ndeki evi bastı. F.K. ile birlikte Türkmenistan uyruklu 4 kadın ve Murat. A. adlı bir kişi gözaltına alındı. F.K, ifadesinde, başından geçenleri şöyle anlattı: "Adıyaman’da, yatalak annem ve gözleri görmeyen babamla yaşıyordum. Murat A. ile orada tanıştım. Beni kandırıp cinsel ilişkide bulundu ve İstanbul’a getirdi. Daha sonra bu eve getirip para karşılığı sattı. Beni tehdit edip cinsel ilişkiye girmeye zorladılar. Günde 20-30 kişiye sattılar. Bir fırsatını bulup polisi aradım." F.K., ağabeyine teslim edilmek istenince öldürüleceğini iddia etti. Bunun üzerine F.K., mahkeme kararıyla ismi belirlenemeyen bir yurda teslim edildi.
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Yazık ya bunun gibi kaç tane kız fuhuşa zorlanıyor
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Muğla'daki fuhuş operasyonunda 9 kadın kurtarıldı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-04-2008 06:52 PM |
VIP fuhuş çetesinin ’amir’ köstebekleri 2 Eylül 2008 | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-02-2008 11:27 AM |
220 kiloluk kadın 4 saatte kurtarıldı / 28 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 08:22 AM |
Harry Potter'a özendi 6.5 saatte kurtarıldı / 24 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 09:30 AM |
Ankara'da kaçırılan üniversiteli kurtarıldı / 5 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-05-2006 10:17 PM |