![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, bugün babasıyla rakip olacak.
Gençlerbirliği’nde kaleci antrenörü olarak görev yapan Fikret Yılmaz, daha önce bu maçtan da galip ayrılmak istediklerini söylemiş, Burak’ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunun altını çizmişti. Baba Yılmaz, "Umarız, dostluk ve fair-play çerçevesinde bir maç olur. Ben, Gençlerbirliği’nin yenmesinden yanayım. Sonuçta ikimizden biri üzülecek" dedi. ‘Gücümüz ortada’ Burak da ilk kez babasının görev yaptığı bir takıma karşı sahaya çıkacağını hatırlatarak, "Benim ilk hocam babamdı. Tüm özelliklerimi çok iyi biliyor. Mutlaka kalecilerini bana karşı çok iyi hazırlamıştır. Ama ben de ilk defa babamı mahçup edeceğim. Beşiktaş’ın gücü ortada ve puan kaybına tahammülümüz yok. İnönü’de kazanıp, babamı üzeceğim. Bu maça duygularımı bir kenara bırakıp çıkmak, benim için zor olacak" dedi. Kaynak: Fanatik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
-->> Etek ALTI %100 amatör "bir çoğu gizliçekim"sahilde,yürüyüşte,uyurken vb." "VOL2 | akanda666 | Yabancı Adult Resimleriniz | 0 | 12-09-2009 11:43 AM |
"""DietMP3""" mp3'lerinizin boyutlarını küçültün | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-30-2008 01:15 PM |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
[16.07.06-13:40]İsrail Dehşet Saçıyor..SON TEHDİDİ:""GÜney Lübnan'ı Boşaltın""" | KaRaYeL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2006 01:43 PM |