www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-17-2006, 04:55 AM   #1
SpYFuRkY
Geçerken Uğradım

SpYFuRkY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 3615
İtibar Gücü: 1602
Rep Puanı : 15913
Rep Derecesi : SpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond reputeSpYFuRkY has a reputation beyond repute
Cool Windows XP'yi %90 Macintosh Yapın!!!!!!!

Macintosh'un işletim sistemi Mac OSX, görsel açıdan bakıldığında Windows'a göre inanılmaz derecede kullanışlı ve şık. Renkleri gözü yormayacak şekilde seçilmiş, sesler de aynı şekilde çok yumuşak. Fare imleçleri bile Windows'tan daha karizmatik. Peki tüm bunlara bir PC'de nasıl sahip olabilirsin? Flakiye OSX ile... Bu yama Windows'un çekirdeğine kadar işleyip (Sadece görsel açıdan) bilgisayarını %90 Macintosh görünümüne çeviriyor. Nerdeyse herşey değişiyor. Bu yamanın Windows'un görünümünü değiştiren klasik programlarla alakası yok çünkü bu sürekli arka planda çalışmıyor. Beğenmezsen silebilirsin.Yama sorunsuz yükleniyor, sorunsuz kaldırılıyor.ALINTIDIR...

http://www.prosoftco.com/flyakite/do...OSX%20v3.5.exe
SpYFuRkY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı