![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3165
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İkinci Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu konuya noktayı koydu: Bu formanın anlamı da değeri de çok büyüktür, bilmeyen öğrenir. Ancak bazı olayları yanlış yönlendirmemek lazım.
Yönetim temkinli Vestel Manisaspor ile önceki akşam oynanan Türkiye Kupası maçında, oyundan alındıktan sonra yedek kulübesinde formasını çıkarıp yere atan ve dikkatleri üzerine çeken Marcelinho ile ilgili gelişmeler dün de gündemdeki sıcaklığını korudu. Konunun ilk yönetim kurulu toplantısında masaya yatırılacağı ve olayın karara bağlanacağı dile getirildi. Brezilyalının hareketi geceye damgasını vurmuş olsa da; yönetim kanadı, temkinli davranmayı da kesinlikle ihmal etmiyor. ‘Niyet çok önemli’ Olayı değerlendiren Trabzonspor’un 2. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, önemli açıklamalar yaptı. ‘Trabzonspor formasının anlamı ve değeri çok büyüktür’ diyen Karadeniz ekibinin idarecisi, “Bunu bilmeyenlere anlatır, öğretiriz. Fakat Marcelinho üzerini değiştirirken böyle bir olayın meydana geldiğini söylüyor. Elbette gereken hassasiyete sahibiz ama olayı gündeme getiren herkesin iyi niyetli olduğunu sanmıyorum. Yanlış yönlendirmelerle hata yapmamızı isteyenler oluyor” diye konuştu. ‘Değerini biliyoruz’ Ziya Doğan’ın duruma hakim olduğunu belirten Bordo-Mavili ekibin idarecisi, “Oyuncularının psikolojisini biliyor. Kararına saygı duyar, arkasında dururuz. Eğer ona da yapılmış bir saygısızlık varsa yine müdahale ederiz. Fakat dediğim gibi anlayıp; bilmeden, hiç dinlemeden değerli bir futbolcumuzu gözden çıkarmamızı bekleyenler de var. Sorumluluklarımızın farkındayız. Trabzon formasına herkesten çok sahip çıkarız. Bunu başkasından öğrenmeyiz” dedi. fanatik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Marcelinho’ya hücum | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-05-2007 02:21 PM |
Marcelinho da şaşırıyor... | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-19-2006 08:41 PM |
Marcelinho mutlu | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-18-2006 06:56 PM |
Marcelinho isyanı | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2006 11:12 AM |
Marcelinho özgürlük istiyor | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-13-2006 12:11 PM |