![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2995
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Günlükteki son not
Selçuk YAŞAR ![]() LEVENT’te, 15 Ağustos’ta arkadaşı Cansu Gündoğdu ile minibüse binerken, zikzaklar çizerek gelen bir aracın çarpmasıyla hayatını kaybeden Fatma Şebnem Musluoğlu, 18’inci yaş gününde mezarı başında anıldı. Anne Birsen Musluoğlu, kızının kazadan bir gün önce sanki öleceğini biliyormuşçasına günlüğüne yazdığı satırları okurken gözyaşlarını tutamadı. Şebnem’in mezarı başında toplanan sevenleri, "Bana doğru geliyordu. Başında bir halesi ve kürek kemiklerinin bitiminde iki koca bembeyaz kanat..." diye başlayan sözlerle gözyaşlarına boğuldular. Kazadan bir gün önce yazdı Kızı Şebnem’in çok sevdiği ve genellikle doğum gününde yaptığı kakaolu kurabiyeyi mezarı başında dağıtan anne Birsen Musluoğlu, kızlarını toprağa verdikten sonra günlüğünü odasında bulduklarını ve çok şaşırdıklarını söyledi. Şebnem’in sanki öleceğini biliyormuş gibi kazadan bir gün önce 14 Ağustos’ta kaleme aldığı yazıyı gösteren baba Yüksel Musluoğlu, "Şebnem meleği tasvir etmiş. Ölümü anlatmış" diye konuştu. Kızının yüzlerce seveni olduğunu ölümünden sonra öğrendiğini belirten baba Yüksel Musluoğlu, "Kızımla gurur duyuyorum. Onu tanıyan herkes, hakkında çok güzel şeyler söylediler" dedi. Cansu hálá bilmiyor Mezarı başında toplanan arkadaşları, Şebnem’in ölümüne neden olan şoförün gereken cezayı alması gerektiğini belirterek Ümran Yıldırım hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın kendilerini tatmin etmediğini söylediler. Musluoğlu’nun arkadaşı Sercan Çancı, Şebnem’in hatıralarını www.sebiicanimiz.com adlı internet sitesinde yaşattıklarını söyledi. Şebnem’i doğum gününde mezarı başında ananlar arasında kazada ağır yaralanan arkadaşı Cansu’nun annesi Cemile Gündoğdu, babası Cevdet Gündoğdu ile kardeşi Nilay Gündoğdu da bulunuyordu. Kızının evde tedavi gördüğünü belirten Cevdet Gündoğdu, "Şebnem’in öldüğünü öğrenirse çok üzülür. Hastanede tedavi gördüğünü söyledik. Ama 9 Kasım’daki duruşmaya kadar öğrenmesi gerekiyor" diye konuştu. Sen zamansız gelendin ama hep beklenendin "Bana doğru geliyordu. Başında bir halesi ve kürek kemiklerinin bitiminde 2 koca bembeyaz kanat... Gözlerim nasıl kamaştı Tanrım. Arındım, temizlendim tüm kirimden, o ilahi varlığın bana uzanan ellerine doğdum. Cesaret sardı ruhumu ve sordu dudaklarım ona: ’Kimsin?’ Aslında ilk gördüğümde bildiğim cevabı verdi: ’Senim...’ ’Sen zamansız gelendin, ama hep beklenendin!!!’ dedi. Bütün parçalar yerine oturdu, her şey berrak şimdi ve ben hiç olmadığım kadar sakinim, mutluyum, huzurluyum, umuda bile ihtiyaç duymuyorum. Tamam..." Bilirkişi, kusuru eşit buldu LEVENT’te önünde duran minibüsü sağından geçmeye çalışırken çarptığı 18 yaşındaki Fatma Şebnem Musluoğlu’nun ölümüne, arkadaşı Cansu Gündoğdu’nun ise ağır yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla tutuklanan Ümran Yıldırım hakkında 3 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Bilirkişi raporunda ise tarafların yarı yarıya kusurlu oldukları belirtildi. Raporda sürücü Ümran Yıldırım’ın önündeki minibüsü sağından geçerek otobüs durağı alanına girmesi nedeniyle Karayolları Trafik Kanunu’nun 47, 52/b. maddelerini, Karayolları Trafik Yönetmeliği’nin 101/b. maddesini ihlal ettiği belirtildi. Maktul ve şikáyetçinin yaya kaldırımının bulunduğu yerde kaplama üzerinde yürümeleri sebebiyle Karayolları Trafik Kanunu’nun 68/a ve Karayolları Trafik Yönetmeliği’nin 138/a maddelerini ihlal ettikleri öne sürüldü.
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() ilginç saol
|
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3033
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() evt ilğinç bir haber
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
29 Ekim çileye dönmesin / 28 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 07:57 AM |
Sabancı Center, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutluyor / 27 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 12:13 PM |
29 Ekim şenlikleri iptal 24 Ekim 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 11:53 PM |
8 Ekim Pazartesi Kadir Gecesi 06 Ekim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 05:35 PM |
29 Ekim’e hazır olacak / 22 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2006 02:05 AM |