![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() ![]() -Bu nasil sevgi lan böyle? Hersey dalga dümen sana.... diyen zat-i muhtereme; cevap niteliginde yazilmis bir mektuptu...Sene 1999..----> Abi seviyorum, ve biliyormusun, sevildigim gibi degil, öyle böyle degil..Seviyorum adam gibi..Anladin mi abi.?...Yazik ki bize, üstüne yazilmayan kalmamis bu hal ve durumun... Yaza yaza bende de yer kalmadi..Yine okurum sana yazar gibi... Bir gel-git daha vursun bakalim...Bir kez daha yosmolar kiymet görsün..Sanki unuturuz da... Buz tutmus ayaklarimi isitirim simdi ben, sen telaslanma..Ya sen bilmezmisin, nasil acim ben ona !!......Üsümeyi de acligida ona yoruyorum, anla bendeki seviyi..ve sen tutus diyorsun hala..Sanki bilmiyormus gibi; harf harf agla, daglan diyorsun..Ben ki süpermen yolunda ilerleyen bir adamimdir hani, peeh...Sen beni anliyorsunda abi, anlamamazlikdan geliyorsun.. Zangir zangir ranzami sallayan o degil ve ben o na kan ter icinde uyanmiyorum sanki..Abi sen ne diyorsun? Daha neden geceyim? Sen söyle..ne kaldi gecmedigim? Her sabah, bir araba dayak yemis gibi kalkiyorum..Kurna basinda o, aynada o, celik dolapta o, cebimde o, postalimda o, kepimde, mataramda, tüfegimde, pancomda heryerde.. En olmayacak zamanlarda aklima gelir, elim ayagim birbirine dolanir..Morfin gibi, samar gibi, eksi 40 gibi, olmayacak küfür gibi, kötü bir haber gibi...Kesseler acimaz derler ya, o an iste öyle abi.. Bir yüzümüz gülmeye dursun, hemen gelir abi hemen..Nasil kurtulurum bu hallerden..Insan evine dönmek istemezmi hic..Istemiyorum desem anlar misin? Bazen üc sandalyeyi birlestirip yatiyorum, insan icine cikamiyorum desem anlar misin? Ne farkim var bankta yatan ayyastan..Cayla corbayla kafa buluyorum desem anlar misin? Ahali mektubunu gözümüze soka soka okur, hop oturup hop kalkiyorum desem anlar misin? Yüzümü telefona saatlerce yatiririr dalarim, gözlerim kan canagi desem anlar misin? Cemal safi misali abi.. Seviyorum diyorum, sana şaka geliyor.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3036
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() güzel paylaşım sağol
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu mektup sana…hani eskiden canım dediğim sen vardın ya işte ona bu mektup… | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-02-2008 09:32 PM |
lk,Son Ve Tek Mektup... | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2008 09:10 AM |
Son Mektup | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 12:26 PM |
Mektup | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2007 06:29 PM |
Mektup | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2007 06:28 PM |