![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş Kulübü Başkanı, "Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Zafere giden yolda sıkıntılar olacaktır. Sakatlıklar bizi zorluyor. Taraftarımızın ve camiamızın gurur duyacağı bir takım geliyor" diye konuştu.
Rize deplasmanından zor da olsa 3 puanla dönen Beşiktaş'ta, yüzler güldü. Başkan Yıldırım Demirören, teknik direktör Jean Tigana ve futbolcularının en güzel bayram hediyesini kendilerine verdiğini belirterek, "Hepsini kutluyorum" dedi. Demirören, takımın her geçen gün iyiye gittiğini ifade ederek, "Yeni bir zafer tablosu oluşturuyoruz. Bu yolda mutlaka sıkıntılar yaşanacak. Biz bu sıkıntıları daha hasarsız bir şekilde sonlandırmak istiyoruz. Bunda da başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum" diye konuştu. Tigana'ya güveniyoruz Tigana ile sürekli temas halinde olduğunu ifade eden Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hocamız, takımdaki tüm oyuncuların performansından memnun. Sakatlıklar nedeniyle sorunlar yaşadığını, Kleberson, Delgado ve Koray'a güvenerek oluşturduğu sisteminde, bu oyuncuların eksikliği nedeniyle sıkıntı oluştuğunu belirtti. Hocamızın arkasındayız ve güveniyoruz. Futbolcularım da iyi niyetli. Kötü oynadığımız zaman bile maçı çevirmek için bütün enerjilerini sahaya yansıtıyorlar." Beşiktaş'ın genç bir ekip olduğunu ve bu yüzden moral motivasyona fazlasıyla ihtiyaç duyduklarını da sözlerine ekleyen başkan, şöyle devam etti: "Oyun sistemimizde kesinlikle sorun yok. Bu sisteme kefilim. Taraftarımızın ve camiamızın gurur duyacağı bir takım geliyor. Serdar, Fahri, Mehmet Sedef, Baki gibi gençlerimiz yolun başında. Bir oyuncu oynatılmadan asla kazanılmaz. Gençlerimize desteğimizi esirgemiyoruz. Bu oyuncularım ileride alkışlanacak." Runje 1 numaramız Kaleci Runje için yapılan eleştirileri de haksız bulduğunu ifade eden Yıldırım Demirören, "O bizim bir numaramız. Belçika'da yılın kalecisiydi. Rize de de bana göre mükemmeldi. Kritik kurtarışlar yaptı. Taraftarımızdan ricam, ona destek vermeleri. Sadece Runje değil, bütün takım saygı ve sevgiye layık" dedi. (İsmail ER-Hürriyet)
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2463
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() ben her geçen gün iyiye giden bir takım göremiyor.sanırım şeref tribününden faklı görünüyo oyun.bu takımı gördükçe hergün biraz daha azalıyo umudum.böyle harika bi kadro iki pası yapamıyor
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 51 Thanked 36 Times in 20 Posts
Üye No: 18855
İtibar Gücü: 1617
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :