![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 6'ncı kattan düştü, burnu bile kanamadı
Recep İSTEK/KAYSERİ, (DHA) ![]() Kocasinan İlçesi Yavuzlar Mahallesi'nde oturan Binboğa ailesinin tek çocuğu olan Zübeydehanım İlköğretim Okulu öğrencisi Gürcan Binboğa, kendisini okula götüren akrabasının gelip gelmediğine bakmak için, bugün saat 10.30 sıralarında misafir odasında koltuğun üzerine çıkıp pencereden sarktı. Gürcan Binboğa, koltuğun penceye doğru kayması üzerine dengesini kaybedip adeta uçarak yaklaşık 20 metre yükseklikten apartmanın ön bahçesindeki çim zeminine düştü. Çocuğun düştüğünü gören apartman görevlisi Bayram Ardıç, hemen 112'yi arayarak ambulans istedi. Evde uyuyan babaya da haber veren apartman görevlisi Bayram Ardıç, “Bir ses oldu, dışarı çıktım. Gürcan yerde çimlerin üzerinde yatıyordu. Ne olduğunu sorduğumda düştüğünü ve hafif bir ağrı hissettiğini söyledi. Ambulans çağırıp, hiç bir şeyden habersiz evde oturan babasına haber verdi. Daha sonra ambulans geldi ve babasıyla hastaneye gitti. Burnu bile kanamamıştı. Sanki bir mucize oldu” dedi. ![]() GÜRCAN:BİR ŞEYİM YOK Acil serviste sedye üzerinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Gürcan Binboğa, “Beni okula götürecek akrabamın gelip gelmediğine bakmak için, koltuğun üzerine çıkarak pencereden bakmaya başladım. Birden ne olduğunu anlayamadan aşağıya düştüm. Ama hiçbir yerim ağrımıyor, birşeyim yok” diye konuştu. Bu arada olay yerine giden gazeteciler, sürekli ağlayan anne Zübeyde'yi, oğlunun kameradaki görüntülerini göstererek teselli etti. SAĞLIK KARNESİ SORULMASINA TEPKİ 112 Acil Yardım Ambulansı’yla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastaenesi’ne kaldırılan ögrenci Gürcan’a, travma odasında bir ilk müdahale yapıldı. Görünürde bir şeyi olmadığı belirlenen mucize çocuk Gürcan, iç kanama ihtimali üzerine röntgene gönderildi. Ancak işçi emeklisi baba Mazhar Binboğa, sağlık karnesi yanında olmadığı için bekletilince tepki gösterdi. Sorun, hastane polislerinin ve 112 Acil yardım ekiplerinin araya girmesiyle çözüldü. Baba Mazhar Binboğa “Biz burada acil bir olayla gelip, canımızla boğuşurken karne istenmesi çok yanlış” dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
15 metreden sahile uçtu, burnu bile kanamadı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2008 12:29 PM |
47’nci kattan düştü ölmedi | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-11-2008 10:01 AM |
İkinci kattan beton zemine düştü | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-09-2008 06:59 PM |
7. kattan düştü, yaralanmadı bile 31mayıs | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-31-2007 04:49 PM |
40 metreden düştü, burnu bile kanamadı | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-30-2006 06:57 PM |