![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3037
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Software AG, Bilişim'06'da
Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenecek Bilişim’06’nın etkinlik sponsorları arasında yer alan Software AG, 8-10 Kasım tarihlerinde Ankara Sheraton Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte, "Kurumlarda Strateji Geliştirme ve Bilgi İşlemin Yeri" konulu bir sunum yapacak. Software AG Ankara Satış Müdürü Gökhan Özkan ve Software AG Türkiye crossvision Bölüm Müdürü Yalkın Yanık tarafından 9 Kasım’da 14.00-14.45 saatleri arasında Camellia 1 Salonu’nda yapılacak sunumda, kurumsal başarıda strateji geliştirmenin, doğru bakış açısını yakalamak ve teker teker uygulamalara ve kurumlara bakmak yerine, kurum stratejilerini, kazanımları ve süreci ortaya koymak gerekliliği üzerinde durulacak. Ayrıca, bu konuda bilgi işlemin kısa ve uzun dönemli yatırımlarını nasıl dengelemeleri gerektiği, güncel BİT mimarileri (SOA) ve araçlarından da bahsedilecek. Aynı gün, Software AG Türkiye Genel Müdürü Yüce Erim de 16.00-19.00 saatleri arasında düzenlenecek CEO Forum’a katılacak. TBD Ulusal Bilişim Kurultayı’nı da içinde barındıran ve yeni yaklaşımlarla zengin bir içeriğe kavuşan Bilişim’06’nın ana teması “ortak akıl” olarak belirlendi. Bu temayla, Türkiye’nin uluslararası platformlardaki başarılarının “bilişim toplumu” olma çaba ve çalışmalarında ortak aklın oluşturulmasına yetmediği, kurumsal şovenizm ve kurumların ön plana çıkarılmasının yapılacak işler ve atılacak adımların belirlenmesinde öncelik kaymalarına ve kaynakların uygun planlanamamasına neden olduğu, geleceğe bireysel çabalarla değil ortak fikirlerin oluşturacağı güçle uzanılabileceği anlatılmak isteniyor. Bilişim’06’ya kamu ve özel sektörden yönetici ve çalışanların, öğretim üyelerinin, sanayicilerin, ticari girişimcilerin
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Koingo Software Librarian Pro 2.0.6 | dangzupu | Program Download ve Tanıtım | 0 | 07-13-2010 03:35 PM |
Busy Accounting Software | dangzupu | Program Download ve Tanıtım | 0 | 07-11-2010 08:02 PM |
Software Submitter Pro | forum_prince | Program Download ve Tanıtım | 0 | 07-08-2010 02:25 PM |
Dreambox orginal software | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 12:11 AM |