www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-13-2006, 05:23 PM   #1
sparki
Forum Müdavimi

sparki Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 184
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2372
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi : sparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond repute

"En büyük favori biziz!"

Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Ümit Karan, şakmpiyonlukta en büyük favorinin Galtasaray olduğunu söyledi. Ümit Karan, bu sene futbol olarak iyi performans sergilediklerini ifade ederek, "Gerçekten iyi futbol oynuyoruz. Ama bazı maçlarda güzel oyunumuzu skora yansıtamadık. Sakaryaspor mazında güzel oyunumuz skora da yansıyınca, sahada hoş bir futbol görüntüsü vardı. Önemli olan bu havayla ve geçen seneden kalan havayla beraber, sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Tek hedefimiz bu. Gidişat da bunu gösteriyor" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUKTA EN BÜYÜK FAVORİ BİZİZ"

Ümit Karan, şampiyonluk yarışında futbol ve süreklilik açısından Galatasaray'ı favori gördüğünü belirterek, "Seyire hoş gelen futbol bizimki. Şampiyonlukta en büyük favori biziz" dedi. Sakatlığının tamamen geçtiğini de belirten Ümit Karan, "Şu an bir sıkıntım kalmadı. Zaman zaman ufak tefek ağrılarım olacak, ama bu çok doğal. Ama genelde kendimi iyi hissediyorum. Bu oynadığım maçlarda da belli oluyor. Şu an takım olarak da iyi gidiyoruz. Ben kendimi de iyi hissetmeye başlıyorum. Takım ve benim için herşey olumlu" dedi.

"FORVETLERDE BECERİKSİZLİK DEĞİL DE ŞANSSIZLIK VARDI. GEÇEN SENEDEN BİZE NAZAR DEĞDİ"

Karan, son zamanlarda Galatasaray'da golcü oyuncuların eleştirilmesiyle ilgili sorulan soruya ise, "Takımlarda gol yiyince kaleci ve defansa, gol atamayınca forvetlere fatura kesilir. Bu gayet normal. Doğrusu da bu. Forvetlerde beceriksizlik değil de şanssızlık vardı. Geçen seneden bize nazar değdi. Sürekli sakatlıklar oldu. Ama şu anda toparlanmak üzereyiz. Hepimiz yavaş yavaş form tutmak üzereyiz. Bir tek Necati'nin sakatlığı sürüyor. Onun da sakatlığı geçtikten sonra tamamen toparlanacağız. Hasan Kabze de çok iyi bir golcü. Onu hiçbir zaman arka planda bırakmadık. Sakaryaspor maçında da çok iyi oynadı ve 2 gol attı. İki gol de Hasan Kabze için çok iyi moral oldu. İnşallah devamını getirir. Hasan'ı insan olarak da çok seviyorum. Onun da sezon başında sakatlığı oldu. Bu sakatlık onu çok geriye attı. Bu yüzden yüzü hep asıktı. Ama bundan sonra yüzünün asıklığı gidecek" şeklinde cevap verdi. Şampiyonlar Ligi'nde Bordeux ile Salı günü oynanacak maç için de konuşan Karan şunları söyledi: "Şu anda Bordeux'un önündeyiz. Onlara karşı akıllıca oynarsak, çok rahat UEFA Kupası'na kalırız." Karan ayrıca, milli takım kadrosuna zaman zaman çağırıldığını ifade ederek, "Takdir başkasının" dedi.

Saygılar

"sparki"

GS Fan Clup için tıklayın

Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın

Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin...

Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
sparki çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 11-13-2006, 05:44 PM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

İşşallah böyle devam eder paylaşım için soal abi...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı