![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Belge, benim
Yunus ÜLGER / BOCHUM ![]() ALMANYA’nın Bochum Kenti’nde yaşayan Yimpaş mağduru Hasan Sarı, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın "Belge getirin" sözlerine tepki gösterdi. Yimpaş’la ilişkileri olduğuna dair belge soran Başbakan’a Almanya’dan seslenen işçi emeklisi Hasan Sarı, "Yıllardır savsakladılar. Şimdi de belge soruyorlar. Bizden iyi belge olur mu?" diye konuştu. MAĞAZA AÇTILAR Şu anda kabinede bulunan bazı bakanların Almanya’daki Yimpaş’a ait mağazaların açılışlarında boy gösterdiklerini belirten Sarı, "Bu fotoğraflar Türk gazetelerinde, hatta Alman televizyonda bile yayınlandı" dedi. FERYATLARIMIZ BELGE Yimpaş’ın kendileriyle ilişkisi olmadığını ifade eden Başbakan Erdoğan’a da seslenen Sarı, "Bizimle ilişkileri yok. Belge getirin deyip işin içinden çıkamazsınız. Bu tür mazeretler ortaya koyup, aranan bir kişiyi koruyup kollayamazsınız. Daha neyin belgesini istiyorsunuz? İşte belge biziz. Ben belgelerle dolandırıldım. Elimde, Yimpaş’a hissedar olduğuma dair belgeler var. SPK’dan belgeler var. Bunları ne yapacağız? Binlerce mağdur var. Onların feryatları belge değil mi? Siz kulağınızı bu sorunlara tıkayarak, dolandırıcıların yargılanmasını, hesap vermesini önlüyorsunuz. Madem onlarla ilişkiniz yok, o halde ne bekliyorsunuz? Diğer dolandırıcılara hadlerini bildirdiniz. Bunlara karşı niye susuyorsunuz?" dedi. YOL PARAMI KURTARMAZ Hasan Sarı şöyle devam etti: "Bunları başımıza bela eden Necmettin Erbakan, Recai Kutan ve Başbakan Erdoğan’dır. Bizleri mağdur eden bu insanların üzerine gitsinler. Gerçekten dindarsalar, dürüstseler, holdingzedelerin sorununa bir an önce çözüm bulsunlar. 2000’de parayı yatırdım. 2005 yılına kadar paramı geri almak bütün girişimlerim sonuçsuz kaldı. 2005’de bir yetkili gelip bin Euro kar payı alacağımı, bunun da her ay 100 milyon Türk Lirası olarak ödeneceğini söyledi. Üstelik Türkiye’ye kendim gidip alacakmışım. Bu para yol paramı dahi kurtarmaz. Bunlar telefonlarıma bile çıkmadılar. Şimdi Dursun Uyar televizyona çıkıp, kendisini mağdur olarak gösteriyor. Söylediklerinin hepsi yalandan başka bir şey değil." Evimi tarlamı sattım Emekli işçi Hasan Sarı, Dortmund’da Milli Görüş’e ait bir camiye birlikte gittiği arkadaşının kar payını aldığını görünce para yatırmaya karar verdiğini belirtti. Sarı, Türkiye’deki yeğenine vekalet vererek evini ve tarlasını sattığını, elde ettiği parayı 2000 yılında Yimpaş’a yatırdığını söyledi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kılıçdaroğlu'ndan yeni belge | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-15-2008 07:21 PM |
Maliye'den elektronik ödemeli sistemlere belge düzeni 1 Ağustos | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-01-2008 12:54 PM |
Chp'yİ Bİtİrecek Belge | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-30-2008 09:48 PM |
Binbirgece benim hayatım 24 kasım 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-24-2006 10:21 AM |
Benim de reklam aşkım oldu21 Kasım 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-22-2006 12:15 AM |