![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2999
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yemeğe götürdü tecavüze kalktı
Orhan SAAT/İSTANBUL ![]() MODELİST 23 yaşındaki P.G.’nin iddialarına göre olay şöyle gelişti: P.G. iş başvurusu yaptığı firmanın iki çalışanı ve aile dostları Bülent R. (43) ile yemeğe çıktı. Çengelköy’deki bir restoranda yenen akşam yemeğinin ardından, yanındakilerin ısrarı üzerine P.G. Nakkaştepe’de bir bara gidip eğlenmeyi kabul etti. Alkol alışkanlığı olmayan P.G. içtiği yarım kadeh rakının etkisiyle sarhoş olup ilerleyen saatlerde kendisini kaybetti. Geç saatlerde bardan çıkan grubu Bülent R. otomobiliyle evlerine dağıtmaya başladı. Diğer iki kişiyi evlerine bırakan Bülent R., P.G. ile Çavuşbaşı’ndaki ormanlık alana gitti. Yol boyunca ön koltukta uyuyan P.G. burada uyanınca, "Nereye geldik" diye sordu. Bülent R. ise, "Yolu karıştırdım" diye yanıtladı. Otomobilini ağaçların arasına park eden Bülent R. bir süre sonra P.G. ile birlikte olmak istedi. Zorla P.G.’nin iç çamaşırını çıkartan Bülent R., genç kızın çığlıkları üzerine paniğe kapıldı. Bülent R.’nin bir anlık dalgınlığından faydalanan P.G. otomobilden inerek kaçmaya başladı. Bülent R. de otomobille P.G.’nin peşine düştü. Yerden aldığı taşlarla otomobilin ön camını kıran P.G. bu sırada şans eseri devriye görevi yapan jandarma ekibine rastladı. Beni yanlış anladı Tecavüz girişiminde bulunmadığını söyleyen Bülent R., "Alkollüydüm ancak niyetim tecavüz etmek değildi. Beni yanlış anladı. Otomobilden inip taş atmaya başladı. Ne olduğunu anlamadım. Yeniden otomobile binmesi için peşinden giderken jandarma yakaladı" diye konuştu.
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() adamın verdiği cevabı okudunuz mu ..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Küstahlığımı nezaketim götürdü | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-09-2008 07:12 PM |
Tırnak Yemeğe Son! | iktisat_58 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-05-2007 03:14 PM |
yemede yanında yat | RoStWell | Adult eski arşiv | 5 | 04-05-2006 02:01 PM |