![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 91 Times in 46 Posts
Üye No: 15227
İtibar Gücü: 1476
Rep Puanı : 5082
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ne demeli?.. Nasıl anlatmalı?.. Ne yazmalı bu dar ve parlak yüzeye?.. Sıradan bir yalnızlık benimkisi... Kiminkinden farkı var?.. Kelimelerden cümle kurma yeteneğim, benim yalnızlığımı sadece belgelenmiş bir "anı" yapar... Herkesinki gibi bir yalnızlık bu... Yangın yerinde hareket edememek gibi... Hiçbir teselliye boyun eğmeyen... Laftan, sözden anlamayan bir yalnızlık bu da... Asi... Onurlu... Ümitsiz... Hiç kimseninkinden farkı yok... Sabah ezanından hemen sonra... Durduk yere arabanın camını açıp... İstanbul'un tam ortasında, sesim kısılasıya geceye O'nu bağırmak... "seni seviyorum"u öfkeye dönüştürmek... Bu koca kente 0'nu haykırmak.. Dudaklarımın önce titremesi... Sonra gözlerimin dolması... En fazla ağlamak ıslak caddelere... Elimin ayağıma dolaşması... Salaklaşmak... Farklı mı yapar benim yalnızlığımı?... Duysaydı... belki... duymadı... duyulmadı... Diğer yalnızlıklar gibi benimkisi de... Duyulmayan... Görülmeyen... Bilinmeyen... Umursanmayan... Sıradan bir yalnızlık... Bir adım yaklaştıkça, bir "kadın" daha uzaklaşan... Bir kadın uzaklaştıkça, bir "adam" daha küçülen yalnızlık bu da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() yalnızlık böyle bişey sanırım..
bilirim...
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 126 Thanked 107 Times in 63 Posts
Üye No: 20072
İtibar Gücü: 1491
Rep Puanı : 5360
Rep Derecesi :
|
![]() ewtt yanlızlıkk hemen hemen herkezin yaşadıgı ama yanlızlıktan kurtulmak için görmezden gelmeleri gibi bişey ben yapamadımm yanlızlıgı cok ii bilirimmm emeyine salıkk kardeşimm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Üye No:
![]() emeğine sağlık
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Senden Sonra | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-29-2008 12:53 AM |
Senden Sonra | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 07:45 PM |
Senden Sonra | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 07:45 PM |
Senden Önce Senden Sonra | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 06:41 PM |
Ben Senden Sonra Düş Oldum | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-01-2006 02:13 AM |