![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2460
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş’ta 4 sezon başarıyla forma giydikten sonra, geçen sezon Galatasaray’dan yediği hatalı goller nedeniyle takımdan gönderilen Oscar Cordoba, oldukça ilginç açıklamalar yaptı. Kara Kartal’la yollarını ayırdıktan sonra Süper Lig’in yeni takımlarından Antalyaspor ile anlaşan Kolombiyalı file bekçisi, eski takımını çok özlediğini söyleyerek, “İnönü’yü ve taraftarı çok özledim. Tribünler hala benim adımı bağırıyor. Onların bu haykırışlarını duydukça duygulanıyorum” dedi.
Kartal’a gözdağı Deneyimli kaleci, taraftarlar bir türlü yıldızı barışmayan Runje’ye de sahip çıkarak, “Runje iyi bir kaleci. Ona zaman verilmeli. İlk geldiğim de beni de ıslıkladılar ama daha sonra kahraman ilan edildim” diye konuştu. Beşiktaş’a karşı oynayacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Cordoba konuşmasını şöyle noktaladı: “Çok iyi bir takımız. Beşiktaş’ı yeneceğiz. Baskılı bir futbol oynuyoruz ve rakip buna dayanamaz. Umarım Beşiktaş da başarılı olur.”
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bizde seni çok özledik cordi !
insallah seneye yine geleceksin...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"İngiliz futbolunu özledim!" | ŞoVaLYe_77 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 04-01-2010 12:11 AM |
Pancu: "Beşiktaş'ı özledim!" | styla45 | Beşiktaş | 0 | 07-01-2009 06:44 PM |
Kerim: "Formamı özledim" / 14 Ocak | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-14-2007 05:12 PM |
Cordoba: "Mücadeleyi seçtim" | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-18-2006 05:13 PM |
Cordoba: "Runje iyi kaleci" | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-06-2006 02:05 PM |