![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 23 Thanked 70 Times in 32 Posts
Üye No: 17338
İtibar Gücü: 1460
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Biliyorum biraz sonra gideceksin ardında bıraktığın harabeye dönüp son bir kez bakmadan HAYDİ GİT Haydi gitt onca anıyı devirip üstüme sana yazdığım sayfalar dolusu şiirlerimin basıp üstüne son bir defa bakmadan yüzümeee hadi GİT Haydi gitttttt sakın düşünme ben ne olurum belki göz yaşlarımın selinde boğulurum belki bir gün düşürdüğün yerden tekrar doğrulurum kimbilir belki de bir günde doğup can veren kelebekler gibi bende toprak olur kaybolurum Haydi git ince SIZIM ne yaşanmılık vardıki daha fazlası yaşansın bu gönül nelerre aldandı varsın bir kezde sana aldansın dilerim allahtan beni yıkan o yürek beni yakan o gözler beni aldattığı gibi bir vefasıza bir hayırsıza aldansın
İlk değil böyle dünyaya küsüşüm... Bu kaderde kaç hikaye yarım kaldı, Kaç yalana bulanmış sevgi harcandı bilemezsin... Bilemezsin kaç kere vazgeçtim gülmekten, Kaç kere lanet okudum doğduğuma,bu yüreğe.. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TÜm Fenerlİler Haydİ Buraya | ykk90 | Eskiler (Arşiv) | 23 | 01-03-2009 03:08 PM |
BalikÇilar Haydİ Burayaaaa.. | destroyer93 | Oyun Download | 0 | 04-06-2007 05:31 PM |