![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3162
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() PAUL MCCARTNEY’DEN AYRILDIĞI İÇİN HAKSIZ YERE ELEŞTİRİLDİĞİNİ İLERİ SÜREN HEATHER MİLLS, GEÇTİĞİMİZ HAFTA FİTNESS HOCASI BEN AMİGONİ İLE SAMİMİ BİR ŞEKİLDE GÖRÜNTÜLENDİ.
Sir Paul McCartney ile devam eden boşanma davasıyla dünya magazin basınının gündemine oturan Heather Mills’in artık attığı her adım takip ediliyor. Hello! dergisi, son sayısında Mills’ın fitness hocası Ben Amigoni ile çekilmiş görüntülerini yayınladı. Hello! editörleri, çekilen fotoğraflardan yola çıkarak Amigoni’nin vücut dilini mercek altına alıp yakışıklı koç ile Mills arasında aşırı bir samimiyetin var olduğunu ileri sürdü. Dergiden çıkan haberde Amigoni’nin konuşurken Mills’a sık sık dokunmasının bu samimiyetin en büyük göstergesi olduğu belirtiliyor.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yourself!Fitness ? Make a commitment to yourself | dangzupu | Program Download ve Tanıtım | 0 | 06-25-2010 11:32 PM |
Giresunspor yeni hocasıyla anlaştı.. | styla45 | Türkiye 2. & 3.Ligi | 0 | 06-19-2010 11:40 AM |
Fitness Girl Gets Fucked | evrenq | Yabancı Adult Videolar | 0 | 01-31-2010 06:49 PM |
Fuck In Fitness Gym - Hot Bitch | neut | Yabancı Adult Videolar | 0 | 10-13-2009 09:33 PM |
Sarışın İngiliz Liseli Okul Hocasıyla Birlikte | İserseri | Adult eski arşiv | 0 | 07-06-2008 03:06 PM |