![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1794
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Psikolog sormuş sorununuz nedir diye?
Moderatör anlatmış: \"Ben demiş bazı konuları kilitleyemiyorum. Örneğin daha önce verilmiş bir konu açıldığında o konuyu kilitleyemiyorum. Çok iyi niyetli bir insanım kimsenin üzülmesini istemiyorum ama yönetimle de aramız açılacak lütfen yardım edin..demiş.\" Psikolog iyice dinledikten sonra ertesi güne randevu vererek bir daha gelin görüşelim demiş. Modaratör ertesi gün yine gitmiş. Psikolog sormuş sorununuz nedir diye.? Bizim moderatör birkez daha aynı şekilde anlatmış. Psikolog bu sefer 2 gün sonraya yine randevu vererek tekrar gelin görüşelim demiş. Moderatör 2 sonra tekrar gitmiş psikoloğa. Psikolog tekrar sormuş sorununuz nedir diye. Moderatör gayet sakin bir şekilde yeniden aynı şekilde cevaplamış. Bu sefer psikolog 3 gün sonraya randevu vermiş. 3 gün sonra moderatör tekrar gitmiş psikoloğa. Psikolog sanki moderatörü ilk kez görüyormuş gibi birkez daha sormuş sorununuz nedir diye.? Moderatör bakmış olacak gibi değil en sonunda çıldırmış bağırarak: \"Be adam bu soruyu her gelişimde tekrar soruyorsun daha önce cevapladım ya\" demiş. Psikolog: \"İyide o konularda daha önce verildi bana bağıracağına git konuları kilitle\" demiş..
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 304 Thanked 473 Times in 172 Posts
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1773
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi :
|
![]() emeğine sağlık
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3943
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() :frown: :frown: :frown: :frown: :frown: :frown:
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Moderatör Başvurusu! | jockeя | Uydu Satellite | 0 | 12-27-2006 01:03 AM |
!!! Moderatör Başvuruları !!! | CollαтєяαL™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-22-2006 02:37 AM |