www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-30-2006, 03:50 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Kaynana Semra, Tülin-Caner, Ajdar gibi isimlerin, şikayetler üzerine, ekrana çıkarılmamasına karar verildi

RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın TV yöneticileriyle yaptığı toplantıda alınan kararlar, hayata geçti. Kaynana Semra, Tülin-Caner, Ajdar gibi isimlerin gelen şikayetlerin çokluğu dikkate alınarak ekrana çıkarılmamasına karar verildi

Toplantıda “Yarından itibaren bizde Semra Türk olmayacak” diyen atv Genel Müdürü sözünü tuttu ve Kaynana Semra ile “gelin” Sinem dün ekrana çıkmadı. Sinevizyon Yapım Koordinatörü ise, “Pazartesiden itibaren Ahu-Meriç ve Tülin-Caner TV’ye çıkmayacak. Final yapıyoruz. Yeni formatla devam edeceğiz” dedi.

Peki aylardır ekrandan odamıza sızanlar kararla ilgili ne düşünüyor?

İşte yorumlar...

İŞLERİM VARDI DÜN YAYINA ÇIKAMADIM

Dün alışılmışın aksine yayına çıkmayan Semra Türk, bu durumu “Çerkezköy’de vergi işlerim vardı, ondan çıkmadım. Bana hiçbir şey söylenmedi, programa devam edeceğim. Türkçe’yi çok güzel konuşuyorum. Diğerleriyle kıyaslanmak istemiyorum. RTÜK’ün programımıza ceza vermesi söz konusu olamaz. Çünkü ceza alacak bir şey yapmıyorum” diye konuştu. “Denemeye Değer”in sunucusu Ebru Akel ise Türk’ün aksine “Semra Hanım artık yayında olmayacak. Ozan Orhon ve Yeşim Erçetin ile devam edeceğiz” dedi.

ZATEN PROGRAMI BIRAKACAKTIM

Show TV’deki “Gün Aydın” adlı programda aylardır her sabah Meriç Erkan ile “tutkulu aşk” hikayesini ekrana taşıyan Ahu Tuğba, kararla ilgili “Programı 15 gün önce bırakmayı düşünüyordum. Çünkü ABD’de işlerim var. Ama biraz daha sürdürmemi rica ettiler. Yapımcı bana bir şey söylemedi ama bundan böyle programa çıkmayı düşünmüyorum” diye konuştu. Programın sunucusu Aydın ise “Ne verilirse onu sunarım. Meriç ve Ahu Hanım olmadan da devam ederim. RTÜK nasıl bir format isterse onu uygularım” dedi.

Alınan karara saygılıyım

Kanal D’dekİ “Sabahların Sultanı” adlı programda bir süredir her gün Tülin’le Caner’i ağırlayan Seda Sayan, ekrana çıkmaları istenmeyen kişileri artık konuk olarak almayacağını açıkladı: ?? yıldır canlı yayın yapıyorum. Bugüne kadar Tülin ve Caner’le program yapmıyordum. Onları izleyicilerin kendilerinden bir şey bulabilmeleri için model olarak kullanıyordum. RTÜK’ün kararına saygılıyım. Bir bildikleri olmasa bu kararı almazlar. Tülin ve Caner artık yayına çıkmayacak. Bu konu yapımcının sorunu.”

Safiye ile Faik’in programı kaldırıldı

RTÜK’e en fazla şikayet edilenler arasında gösterilen Star’daki “Safiyeli Faik Sabahlar Şenlik” programı, dün sabah itibariyle yayından kalktı. Konuyla ilgili Faik Öztürk “Biz sanal oyuncular bulup programda reyting almak için halkı sömürmedik. Safiye ile doğal insanlarız, hareketlerimizi de öyle yansıttık. Diğerleriyle anılınca ekranda kalmamızın doğru olduğuna inanmıyorum.

Yöneticilerle görüşüp programı bitirdim” dedi. Safiye Soyman ise “Kendimi sabah gazetede Caner ve Semra ile aynı yerde görünce çok kırıldım. Biz insanları eğlendirmeye çalışıyorduk. Reyting kurbanı olmak istemiyoruz. Bu yüzden Faik Bey’le konuştuk ve programa devam etmemeyi uygun gördük. Pişman değiliz” açıklamasını yaptı.

ALLAH razı olsun...
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
aLeMDaR (11-30-2006), bluekeys (11-30-2006), ege10 (11-30-2006), KaRaBaSaN (11-30-2006), raporlu (11-30-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 11-30-2006, 03:54 PM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

İyi bir haber oldu bu biraz kalite diyorum...
Old 11-30-2006, 04:07 PM   #3
twoba
Banned

twoba Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 31
Üye No: 18248
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi : twoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished roadtwoba is on a distinguished road

Alıntı:
İlk Gönderen KaRaBaSaN Mesajı Göster
İyi bir haber oldu bu biraz kalite diyorum...
katılıorum....(hee taam)
twoba çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 11-30-2006, 04:09 PM   #4
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

İyi oldu...kalite
Old 11-30-2006, 04:12 PM   #5
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

valla nasıl sevindim anlatamam bu ne ya evde validenin psikolojisi bozuldu ahu tuba neden böyle yapıyor diye bana soruyor!!! çook iyi oldu oh beeeeeeeeeeeeeeee

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 11-30-2006, 04:19 PM   #6
RaPoRLu
ÇaKaL Üye

RaPoRLu Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 230
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1950
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi : RaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond repute

valla iyi oldu ya bıkkınlık geldi artık
Old 11-30-2006, 04:31 PM   #7
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Alıntı:
İlk Gönderen bluekeys Mesajı Göster
[B]validenin psikolojisi bozuldu ahu tuba neden böyle yapıyor diye bana soruyor!!!
güldürdün beni mübarek..:p

9 milyonu idare etmek daha kolaydır.idare etmekten kaynanayı...malum...
Old 11-30-2006, 04:34 PM   #8
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen gangaster Mesajı Göster
güldürdün beni mübarek..:p

9 milyonu idare etmek daha kolaydır.idare etmekten kaynanayı...malum...
hatt aben rtük net safasına meil atayım ne olacak şimdi bu ahu tuğba evdemi kalaca kidiey onlar cvp versinler valideye merak eder şimdi...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 11-30-2006, 04:39 PM   #9
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Alıntı:
İlk Gönderen bluekeys Mesajı Göster
hatt aben rtük net safasına meil atayım ne olacak şimdi bu ahu tuğba evdemi kalaca kidiey onlar cvp versinler valideye merak eder şimdi...
heye valla...

canına ot tıkar alimallah.....:p
Old 11-30-2006, 10:38 PM   #10
ege10
ÇaKaL Üye

ege10 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 336
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1940
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi : ege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond repute

Güzel olmus Ohhhh be gina gelmisti.

ege10 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı