![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2465
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Türk Telekom Lig A'da şampiyonluk mücadelesi veren Malatyaspor'da, Hayati Palancı'dan boşalan teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal ile büyük oranda anlaşma sağlandığı öğrenildi.
Edindinilen bilgiye göre geçen Pazar günü gerçekleştirilen olağanüstü kongreden sonra oluşturulan yeni yönetim, teknik direktörlük görevi için Giray Bulak, Güvenç Kurtar, Bülent Korkmaz ve İsmail Kartal ile görüşme yaptı. Dün akşam 6 yönetim kurulu üyesinin İsmail Kartal ile yemekte bir araya geldiği, uzun bir toplantı yaptığı ve büyük oranda anlaşma sağlandığı öğrenildi. İsmail Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşamki toplantıyı doğrulayarak şunları söyledi: ''Uzun uzun bir toplantı yaptık. Yüzde 70 oranında anlaşmaya vardık. Olacak gibi görünüyor. Ancak bugün akşam saatlerinde yapacağımız son görüşmeden sonra kesin karar çıkacak. Malatyaspor ve benim için hayırlı olacaksa, Allah nasip etsin. Malatya en iyisine layıktır. Ben veya başkası, kim olursa olsun Malatyaspor için hayırlı olanın gerçekleşmesini diliyorum. Son karar bu akşamki görüşmede verilecek.'' |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Malatya'nın gözü Es Es'te 6 Şubat | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-06-2008 11:57 PM |
Teş Başına | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 05:44 PM |
Malatya'nın aklı 3 puanda | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-09-2006 02:23 PM |
Gol düellosu Malatya'nın! | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2006 12:42 PM |
odanda tek başına | on7eylul | Eskiler (Arşiv) | 12 | 07-05-2006 02:43 PM |