www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-08-2006, 01:39 PM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Zico, Sivasspor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, son derece iyi bir futbolla galip geldiklerini belirterek, "Bugün buraya her zamanki gibi 3 puan için geldik. Takımımız maç içinde ilk saniyeden son sanineye kadar güçlü bir mücadele ile hakettiği bir galibiyet aldı. Girdiğimiz pozisyonrlardan iyi yararlandık. Rakibin de iyi atakları vardı ama Serdar başarılı kurtarışlar yaptı. Bir üst tura çıkma anlamında çok güzel ve çok anlamlı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum" dedi.

"Deivid, Semih ile iyi anlaştı"

Deivid'i değerlendiren Zico, "Top bizde olmadığı zaman Deivid orta alana giderek rakiplerine yardım etmesini istemiştim. Bu Deivid'in yapabildiği ve sevdiği bir iş. Brezilya'da oynarken de bu görevi yapıyordu. Bugünkü maçta Semih ile iyi anlaştılar. Topla buluştuklarında birbirlerini arıyorlardı. Bugün Deivid'in performansı beni bir hayli mutlu etti" diye konuştu.

Yedeklerin performansından mutlu olduğunu söyleyen Zico, "23 kişilik çok güzel bir ekibimiz var. Bir tek Selçuk sakat olduğu için aramızda yok. Bu oyuncuların tümü şans verdiğimde herşeyi yapabilecek kapasitede. Önemli olan kendilerini her zaman hazır sürmeleri. Ben onlara ne isteğimi ilettiğimde onlar hazır olduklarını bugün bir kez daha gösterdiler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı