![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2368
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Fevzi: "Casillas olacağım!"
Bu sözler sarı kırmızılı takımın genç eldiveni Fevzi Elmas’a ait. Karşıyaka maçında yaptığı son saniye kurtarışıyla dikkatleri üzerine çeken Fevzi’yi aslında herkes "Beni kimse tanımıyor" sözleri ile fark etti. Kupa maçında da başarılı olan genç file bekçisi, "Türkiye’de 4 büyük takımda genç kalecilere fazla şans verilmiyor. Bize güvenmiyorlar. Ama bizim yabancılardan neyimiz eksik bunu bilmiyorum" ifadesini kullandı. Del Bosque istedi "Fevzi tecrübe kazanması için kiralanmalı" sözlerine içerlediğini belirten genç kaleci "Bu takımda benden başka adam mı yok? Ben bir yere gitmeyeceğim. İnat ettim, Galatasaray’ın kalesine ben geçeceğim. Mondragon’a saygım sonsuz ama G.Saray’ın Casillas’ı olmak istiyorum. O nasıl 19 yaşında Del Bosque’nin isteğiyle 1 numara oldu. Bunu ben de mutlaka başaracağım" dedi. Gerçekleri de gözardı etmeyen Fevzi, şunları söyledi: 2 ayda şans gelir "Mondragon emekli olmadan ne Aykut ne de ben G.Saray’ın kalesine geçemeyiz. Mondi iyi de oynasa kötü de oynasa, ben ağzımla kuş da tutsam bize kaleyi teslim etmezler. Bu yüzden dört gözle Mondragon’un jübilesini bekliyoruz. Elbette o da 60’ına kadar sahada olacak değil. Önceki gün iyi oynadığımı herkes söyledi. Ama lig maçlarında biz panterde olsak Mondragon kaleye geçer. O futbolu bırakana kadar da biz ancak hazırlık maçlarında ya da Türkiye Kupası kalecisi oluruz. 2 ayda bir şans anca bize gelir" diye konuştu. Karşıyaka maçında elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirten Fevzi Elmas, "Zaten bize şans 2 ayda bir geliyor. Bunu iyi kullanmak zorundaydım. Belki o golü son saniyede yeseydim, fatura bana kesilebilirdi. Neden o golü yedi derlerdi. Ben şansımı ve sıranın bana gelmesini bekleyeceğim. Mesela Mondi, PSV maçında şanssız bir gol yedi. Kalecilik böyle nankördür. Yıllarca iyi oynarsınız, ama 1 gol yer bir anda kötü olursunuz" dedi. Ailem F.Bahçeli Kolombiyalı kalecinin arkasının sağlam olduğunu bildiğini de sözlerine ekleyen Fevzi, "Bu yüzden bizim kadar çok çalışıyor. Çünkü 2-3 maç kötü oynasa biz formayı alırız. Ben de formamı artık ipten almak istiyorum. Burada kalacağım. Ancak ’git’ derlerse de elbette duracak halim yok. Ailem F.Bahçeli ancak ben tercihi 2 yıl önce G.Saray’dan yana kullandım. G.Saray’ın Fevzi Elmas’ıyım. Bununla da gurur duyuyorum" yorumunu yaptı. Küçük Emrah mısın? Genç eldiven geçtiğimiz gün gazetede çıkan haberi sonrasında telefonlarının susmadığını ifade ederken, "Takımdaki ağabeylerim yanıma geldi ve ; "Ne o lan, sen küçük Emrah mısın? Kendini niye acındırıyorsun?" dedi. Ama benim kendimi acındırmak gibi bir niyetim yok. Ben hala meşhur olmadım" dedi. Köpek taklidi yaptık bizi çekmeye başladılar Fevzi, kimsenin kendisini tanımaması, fazla ilgi göstermemesi ile ilgili olarak da ilginç bir olay daha anlattı: "Ali Sami Yen’deki olaydan sonra bunalıma giriyordum. Geçen gün de Florya’da idmandayız. Hakan Şükür’ün köpeği geldi, sahaya. Herkes onun resimlerini çekmeye başladı. Biz Aykut’la nefis kurtarışlar, planjonlar yapıyoruz. Ama bizi gören yok. Ben de Aykut’a dedim ki, Sen Timo, ben de Simo olacağım. Sonra köpek taklidi yaptık. Bir anda bizi çekmeye başladılar. Türkiye’de kameraların önüne geçmek için bunları yapman gerekli." 50’ye kadar kaledeyim Mondi ile de sık sık sohbet ettiğini belirten Fevzi, Kolombiyalı kalecinin dün yanına gelerek, "Aferin, seni tebrik ederim. Ama bir maç iyi oynadın diye kaleyi sana vermem. Karar verdim, 50 yaşına kadar oynayacağım. Siz bekleyin" dediğini söyledi.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"En yaşlı yüzücü olacağım" | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-13-2007 09:16 PM |
Aurelio: "Bir gün tekrar ilk 11'de olacağım" | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-28-2006 10:15 AM |
Fevzi: "Tanınmıyorum!" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-08-2006 07:46 PM |
Mehmet Aurelio:"Layık Olacağım" | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 08-13-2006 02:40 PM |
Kerem, "İlk fırsatta Akatlar'da olacağım" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-25-2006 09:28 AM |