![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2369
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Aslan'ı Adnanlar yaktı
G.Saray’da Adnan Polat’ın yönetime girmesiyle görevinden ayrılan eski Sportif Direktör Bülent Tulun, takımın başarısızlığındaki en büyük payın Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’e ait olduğunu söyledi. Tulun, “Başarı bir ekip işidir. Görünen o ki; takımda psikolojik problemler var. Bunu çözmek oraya atanarak ya da seçilerek gelenlerin işi” dedi. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi olduğunu hatırlatan Tulun, “Ben sportif direktör olarak görev yaptım. Rezervasyon memurluğu yapmadım” derken Semih Haznedaroğlu’nun istifasıyla ilgili “Düşündürücü” yorumunu yaptı. “UEFA’ya kalamazlar” Yönetimin, Şampiyonlar Ligi maçlarını, Ali Sami Yen’e para harcamamak için Olimpiyat Stadı’na aldığını iddia eden Tulun, “Bordeaux ve PSV ile A.Sami Yen’de oynasaydık kazanırdık. UEFA şansı kağıt üzerinde halen devam ediyor ama G.Saray, UEFA’ya da veda edecek” dedi. Bülent Tulun, Necati’nin transferiyle ilgili olarak, “Sözleşmesini ben yaptım. 2010’a kadar anlaşması var. Mukavelede 10 milyon dolar yatırdığı an bonservisini alır gider maddesi de yer alıyor” açıklamasını yaptı. Her futbolcunun kendine göre bir uğurunun olduğunu hatırlatan Tulun, “Mondragon’un maçlara İncil’in sayfalarını öpüp çıktığını söyledi. “Kaptanlar aşağılandı” G.Saray’a yapılan transferlere de değinen Tulun, “Büyük umutlarla, alınan Carrusca, Süper Lig’de zor oynar, ama Lig A takımlarında forma giyebilir” dedi. İnamoto’nun her gün daha iyiye gittiğini belirten Tulun, “Okan Buruk’un alınması hataydı. Okan alındığında ‘takıma ağabeylik yapacak’ dendi. Bu Hakan Şükür, Ergün, Hasan Şaş ve Necati’ye ‘siz ağabeylik yapamıyorsunuz’ diyerek onları aşağılamaktır” diye konuştu. Emre Aşık varken Tolga’nın gereksiz olduğunu iddia eden Tulun, “Kuyruğuna teneke bağlanıp gönderilen Heinz, 14 maçta 6 gol attı ve şu anda Fransa’da St.Etienne’nin vazgeçilmez isimlerinden biri” dedi.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
UEFA Aslan'ı unuttu! | styla45 | Galatasaray | 0 | 07-26-2009 12:08 AM |
Aslan'ı sıcak çarptı! | styla45 | Galatasaray | 0 | 07-03-2009 10:44 PM |
ah ah yaktı beni kara gözlerin yaktı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 10:23 AM |
Yaktı Bu Gece | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 05:06 PM |
PSV Aslan'ı düşünüyor | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-16-2006 05:48 PM |